5 helppo ihonhoitoneuvosto, jonka sinun pitäisi tietää – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

5 helppo ihonhoitoneuvosto, jonka sinun pitäisi tietää

1. Kosteus on avain terveelle iholle

Ihosolut ovat kuin sieniä, ne imevät kosteutta ilmasta ja tarvitsevat sen pysyvän täynnä ja hydratoitunutta. Siksi iho voi tuntea olonsa tiukasti ja epämukavaksi, kun sää on kuiva.

2. Hanki kauneutesi

Unen aikana kehosi korjaa itsensä ja samoin ihosi. Unen puute voi johtaa turvotukseen, tummiin reunoihin silmien alla ja tylsää ihoa. Joten varmista, että saat tarpeeksi unta!

3. Älä unohda Aurinkovoide

Aurinkovaurio on yksi ryppyjen pääasiallisista syistä ja muista ikääntymisen merkeistä. Joten muista aina käyttää aurinkovoidetta ennen kuin lähdet ulos ulkona, jopa pilvisinä päivinä.

4. Pidä ihosi puhtaana

Lika ja saastuminen voivat tukkia huokoset ja johtaa puhkeamiseen. Joten pese kasvosi säännöllisesti ja älä unohda poistaa meikkiä ennen nukkumaanmenoa.

5. Älä unohda kaulaa ja käsiäsi

Kaulasi ja kätesi iho on ohuempi kuin muualla kehon osilla, joten se on alttiimpia ryppyille ja muille ikääntymisen merkkeille. Muista levittää aurinkovoidetta ja kosteusvoidetta näillä alueilla joka päivä.

 

Miksi ihon pH -arvo on tärkeää tietää?

Ihon pH -arvo on sen happamuuden tai emäksisyyden mitta. Terveiden ihon normaali pH -alue on välillä 4,5 - 5,5. Tämä tarkoittaa, että iho on hieman hapan.

Iho altistetaan jatkuvasti ympäristötekijöille, jotka voivat vaikuttaa sen pH -arvoon, esim. Hiki, kosmetiikka ja saippua. Nämä kaikki voivat tehdä ihosta perusteellisempia.

Kun ihon pH muuttuu liian emäksiseksi, se voi tulla kuivaksi, ärtyneeksi ja alttiiksi purkautua. Siksi on tärkeää käyttää ihotyypillesi suunniteltuja tuotteita ja välttää tuotteita, jotka voivat poistaa ihon luonnolliset öljyt.

Voit testata ihosi pH -arvon lakmuspaperilla tai pH -mittarilla. Jos sinulla on herkkä iho Allergiaystävälliset tuotteet.

 

Mikä on ihon optimaalinen/ihanteellinen pH -taso?

Ihon ihanteellinen pH -taso on välillä 4,5 - 5,5. Tämä on normaali pH -alue terveelle iholle.

Iho altistetaan jatkuvasti ympäristötekijöille, jotka voivat vaikuttaa sen pH -arvoon, esim. Hiki, kosmetiikka ja saippua. Nämä kaikki voivat tehdä ihosta perusteellisempia.

Kun ihon pH muuttuu liian emäksiseksi, se voi tulla kuivaksi, ärtyneeksi ja alttiiksi purkautua. Siksi on tärkeää käyttää ihotyypillesi suunniteltuja tuotteita ja välttää tuotteita, jotka voivat riistää iholta sen luonnollisista öljyistä.

Voit testata ihosi pH -arvon lakmuspaperilla tai pH -mittarilla. Jos sinulla on herkkä iho, on parasta kuulla ihotautilääkäriä ennen uusien tuotteiden käyttöä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter