Kaikki kosketusallergia ja ihottuma – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Kaikki kosketusallergia ja ihottuma

Onko sinulla muoto Kosketusallergian, vai haluatko tietää enemmän kosketusallergiaa ja ihottuma hillitä sitä luettiin sitten täällä, missä me selittää, mitä ekseema ja yhteystiedot allergiat ovat todella mitä herättää ja mitä voit tehdä estääkseen ja käsitellä sitä.

 

Mikä on kosketusallergia ja ihottumaa?

Ekseema on monia asioita, kuten esimerkiksi kutinaa, turvotusta, punoitusta tai että on joustava rakkuloita, kun olet ollut yhteydessä jotain ihoon voi sietää. Esimerkiksi, ekseema on mitta tulehdus, ihon, joka voi esiintyä iholle ärsyttäviä tai allergiaa aiheuttavia aineita. Tätä kutsutaan myös kosketusallergiaa, ja noin 10 prosenttia tanskalaisista kärsii tällaisesta allergia.

Kun olet tullut allerginen tietylle aineelle, niin olet muun elämän, ja ihottuma tapahtuu enemmän ja vähemmän aina alttiina kyseisen aineen. Allergiaa aiheuttavia aineita, joita kutsutaan myös allergeenit voivat olla hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita, metalleja ja jopa luonnollisia aineita, kuten eteeriset öljyt ja kasveja.

nähdä Hypoallergenic tuotteita täällä, jotka ovat hyviä ennaltaehkäisyyn ekseema.

 

nikkeliallergia

Yksi metallien useimmiten herättää ihottuma on nikkeli, kuten usein löytää napit, kolikot, avaimet, matkapuhelimet ja työkaluja. On olemassa sääntöjä EU kuinka paljon nikkeliä, on oltava tuotteissa, joten huomioi, jos olet aikeissa ostaa esimerkiksi koruja EU: n ulkopuolella, kuten korut valmistetaan EU: n ulkopuolella voi usein olla melko vähän nikkeliä.

hajuvettä allergia

Noin 2-4 prosenttia tanskalaisista on allerginen hajuvettä, ja hajuvesi on myös yksi yleisimmistä yhteystiedot. Voidaan hyvin olla allerginen jollekin tuoksuja, kun eivät vastusta toiset. Kaikki hajusteet voivat aiheuttaa allergiaa, ja yllättäen, se on luonnon uutteita, jotka useimmiten aiheuttavat kosketusallergiaa.

Hajusteiden löytyy tuotteista, kuten deodorantit, voiteet, saippuat, terveyssiteet ja huuhtele aineita. Estät parasta saada hajusteiden allergia kokonaan välttää tuotteita hajuvettä vaan ostavat hajusteiden-free-tuotteita.

On paljon tuotteita ilman hajuvettä, niin vähän tutkimusta voit helposti löytää sekä kasvojen voiteet, shampoot, kosmetiikka ja paljon muuta ilman hajuvettä. Jos käytät hajustettua tuotteita, sinun pitäisi yrittää pitää se minimissä ja älä käytä näitä tuotteita, jos sinulla on ihottumaa, kuten ihottuma lisää riskiä allergiat.

Yksi voi joskus tarkistaa sisällöstä ilmoitus tuotteista, onko hajuvedet tuotteissa, mutta se on kaukana kaikista tuotteista, jos sitä vaaditaan valtion onko hajuvettä niihin. Kuitenkin vaaditaan esimerkiksi kosmeettisten valmisteiden.

 

Miten ehkäistä ja käsitellä kosketusallergia ja ihottuma

Parasta mitä voit tehdä välttää kosketusallergiaan on välttämällä kosketusta allergiaa aiheuttavia aineita. Se voi tietysti olla vaikea välttää tätä, mutta yrittää pitää altistumisen minimiin niin pitkälle kuin mahdollista.
Jos olet jo saanut ihottuman takia kosketusallergiaan, erityisesti välttää aineita, jotka yksi on allerginen.

Ekseema ja oireet niihin mahdollisimman kutinaa, punoitusta, turvotusta tai rakkuloita tapahtua silloin ihon kanssa on ollut suorassa kosketuksessa aineen olet allerginen. Kuitenkin jonkin aikaa, eczamed alue voi levitä muihin ihoalueille. On erittäin tärkeää, että heti kun koet ekseema, nähdä hänen lääkäri. Jos ekseema ei hoidettavan, voidaan riski, että ehto tulee krooninen ja että ekseema ei häviä, kun ei ole enää kosketukseen aineen kanssa, joka herättää ekseema.

Jos on lievä ekseema, sitä voidaan usein käsitellä hyvällä kosteuttavalla kermalla, mutta tämä on erittäin ärsyttävää ekseema, voidaan tarvita steroidikermaa. Jos käytät Steroidin kermaa, sinun on vielä muistettava käyttämään kosteusvoidetta.

On oltava nyrkkisääntö. Mene 30 minuuttia steroidien kerman ja kosteusvoide.


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter