Katsaus parhaisiin aurinkovoiteisiin – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Katsaus parhaisiin aurinkovoiteisiin

Aurinkovoide on tärkeä osa jokapäiväistä elämää, kun aurinko paistaa.

Vaikka suurin osa ihmisistä haluaisi mukavan rusketusvärin kesällä, on silti tärkeää käyttää Aurinkovoide, joten vältät auringonpolttamaa ja muita aurinkovaurioita.

Kanssa zeroallergy.fi on kaikki meidän Allergia -ystävälliset aurinkovoideet AllergyCertified, joten et takaa, että et saa allergisia reaktioita haitallisista kemikaaleista.

 

Derma on yksi tuotemerkeistä, joita käsittelemme. Derma Mainittu uskomattomassa määrässä parhaimpia testitestejä aurinkovoideista, ja siihen on ehdottomasti syy! Ensinnäkin on olemassa Derma Aurinkovoiteet useissa erilaisissa SPF- ja sovellusvarianteissa. Siksi on helppo löytää tarvitsemasi aurinkovoide.

On yksi eniten suihkutuotteisiin Derma Tämä - sama, jos olet enemmän tavallisessa voidetta.

Derma Aurinkovoide on myös erittäin vedenpitävä ja koralliystävällinen, joten voit käyttää aurinkovoidetta, vaikka tarvitset uida meressä. Siksi aurinkovoide toimii hyvin maalla ja vedessä. Auringonsäteiden korkean suojan lisäksi aurinkovoideet sisältävät glyseriiniä, öljyjä ja E -vitamiinia, mikä jättää ihosi mukavaksi pehmeäksi ja joustavaksi.

Lisäksi se imeytyy nopeasti ihoon, jotta sinulla ei ole rasvaista tunnetta levityksen jälkeen. Yksi parhaimmista asioista tässä tuotemerkissä on, että se löytyy sekä aikuisille että lapsille monissa eri muunnelmissa. Siksi on helppo löytää variantteja kaikille.

Active by Charlotte Mainittu myös Best-I-testi. Aurinkovoidetta on saatavana kahdessa suihkevariantissa SPF 15: ssä ja 30. aurinkovoidetta tunkeutuu nopeasti ihoon ja jättää sen herkullisen pehmeän.

Active by Charlotte on tarkoitettu aktiiviselle elämäntapalle - vaikka voit tietysti käyttää niitä, onko sinulla aktiivinen elämäntapa vai ei - et myöskään hikoile aurinkovoidetta helposti, joten se tulee silmillesi, kun käytät sitä kasvoissa. Lisäksi aurinkovoide on myös riutta turvallisesti meren korallien ja villieläinten suojelemiseksi.

JA! Koko voidaan käyttää uudelleen! Tölkin tulisi olla metallina, kun pumppu ja kansi muovina.

Se on ehdottomasti myös hieno plus! Jos rakastat suihkumahermoa, tämä aurinkovoide on todella hyvä sinulle, joten sinun ei tarvitse huolehtia aurinkovoidetta hikoilemisesta nopeasti. Jos tarvitset kuitenkin SPF 50: tä, katso joitain muita tuotemerkkejä.

 

Näiden kahden tuotemerkin lisäksi, nolla -allergialla, myymme myös muita hyviä aurinkovoidetta, jotka ovat allergiaa. Vaikka näitä ei oikeastaan ​​nähty parhaimmissa testeissä, uskallamme nyt väittää, että ne ovat myös hyviä! Aurinkovoideet MDerma, Nilens Jord ja Ecooking on kuin kaksi muuta vettä hylkivää, jotta ne eivät katoa vedessä. Ne kaikki imeytyvät nopeasti ihoon eivätkä jätä sitä rasvaa - mutta vain herkullista pehmeää.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter