Tarkastelu Miild Tuotteet – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Tarkastelu Miild Tuotteet

Miild on meikki- ja ihonhoitobrändi, joka tekee vain hypoallergeenisiä tuotteita. Itse asiassa se on ensimmäinen meikkibrändi maailmassa, jolla on kolme tunnustettua sertifikaatin tuotteistaan ​​- allergycertified, Ecocert Cosmos ja Swan -etiketti. Kun olet kokeillut tuotteita, sinun on sanottava, että sertifikaatit ovat plus, mutta eivät todellakaan ainoa asia!

Tarkastellaan Miildin kokoelmaa meikkituotteet, sitten värejen yli ei ole paljon halkeamia. Jos olet villi värikkäässä makeplookissa, ei todellakaan ole mitään, mitä pidät villisti mielenkiintoisena. Jos toisaalta olet luonnollisemmalle ja neutraalimaisemmalle makeplookille, niin on ehdottomasti joitain todella herkullisia tuotteita!

Aloitetaan puhumalla meikin tukikohdasta - foundation, Peitevoide ja jauhe. Miild Säätiö on silkkinen ja antaa yhtenäisen ja matta -ilmeen - se näyttää hyvin luonnolliselta ja sisältää ravitsevia ainesosia.

Peitevoide on saatavana useissa erilaisissa duosissa, joilla on hyvä peitto ja jotka perustuvat mineraaleihin ja sheavoihin. Jauhe on myös todella mukava, koska se antaa puoliksi mausteisen ilmeen katsomatta ihon pölyä.

Miildin paletteja voidaan käyttää sekä luomivärinä että kulmakarvoina - siten sinulla on 2i1. Samalla palettilla voit piirtää kulmakarvat ja tehdä mukavan ja neutraalin savuisen silmän. Tummemman paletin avulla voit helposti tehdä tummemman savuisen silmän, mikä on täydellinen iltameikkiisi.

Kuten aiemmin mainittiin, meikkituotteilla ei ole värikäs ulkonäkö Miild. Toisaalta he ovat todella hyviä himmennettymmällä jokapäiväisessä meikissä. Miildin erilaiset ripsivärit ovat myös todella hyviä ja ovat jopa kyyneleitä, jotta ne eivät juokse minnekään.

Jäljellä olevaan kasvoihin on Miild Myös bronzer, punastuminen ja korostus. Bronzer on todella hyvä lämmittämään kasvojasi, joten saat todella mukavan kesän hehkua. Eri punastukset ovat todella pigmentoituja ja niissä on kauneimmat värit. Kalvoviiva on ehdottoman hyvä antaa joitain pelejä ja valoja kasvoillesi.

Kun puhut Miild, Sitten ei saa unohtaa, että heillä on myös puhdistustuotteita ja vastaavia kasvoille. Siellä on puhdistus, seerumi, kerma, öljy ja kasvojen sumu.

Miild Tuotteet

Kanssa Miild Siksi, onko sinulla kaikkea päivittäistä kasvorutiiniasi varten - sekä kasvosi että valmistelun puhdistaminen että meikki. Sinulla on hämmästyttävä bonus, jota sinun ei tarvitse huolehtia allergioista.

Oletko siellä Neutraali, sitten se on ehdottomasti katselun arvoinen Miild Meikki - onko sinulla allergioita vai ei!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter