Arvio Tan -pudotukset – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Arvio Tan -pudotukset

Ivy aïas -rusketus putoaa Antaa ehdottoman kauniin kesän hehkua. Verrattuna moniin muihin itsevarantuotteisiin, tämä on todella helppo käyttää. Sinun on helpompaa varmistaa, että tulos on hyvä - tiedämme kaikki yhdessä, kuinka muut itse rusketustuotteet voivat jättää aivohalvauksia ja tahroja, jos et hallitse niitä täysin. Ivy Aïas Tan -pudotukset saavat siis valtavan plus - kuten monet muutkin rusketuspisarat - koska sitä on helppo levittää.

IVY AÏA Tan -pudotuksilla on tietysti myös se etu, että allergia on sertifioitu, joten sinun ei tarvitse huolehtia allergioista tuotetta käytettäessä.

Kuten kaikki muutkin parkitsijat, hyvä valmistelu antaa aina parhaan tuloksen. Siksi on hyvä idea kuoria ja ajaa noin 24 tuntia ennen kuin käytät tuotetta. Tällä tavoin kaikki kuolleet ihosolut hankaavat pois ja iho on alttiimpi voiteille.

Kun sinun on levitettävä rusketuspisaroita, sekoita ne kasvovoideesi ja/tai Vartalovoide - Älä käytä tuotetta sekoittamatta sitä kerman kanssa.

On suositeltavaa, että käytät 2-4 tippaa kermaan, sekoita ne käsilläsi ja levitä se valituille alueille-muista pestä kädet hyvin sen jälkeen.

Voit kuitenkin käyttää enemmän tippoja kermaan, jos haluat. Ehkä et todellakaan voi saada väriä jaloillesi, joten ehkä haluat käyttää enemmän tippoja, joten saat herkulliset rusketusjalat, joita olet aina halunnut.

Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon hehkua haluat kehon eri alueilla. Hehku rakennetaan vähitellen ja kestää 3-4 päivää.

Kuinka usein haluat käyttää tan -tippoja, on täysin sinun. Voit käyttää niitä joka päivä, joka toinen päivä, kerran viikossa - aivan yhtä usein kuin sinusta tuntuu kuin haluat haluamasi herkullisen kesän hehkua.

Muista vain, että väriä rakennetaan vähitellen niin, että et koske liikaa vartaloon, koska et usko, että mitään on tapahtunut.

Kun sinulla on tulos, josta olet tyytyväinen, älä kuori tai hankaa liikaa iholle, ellet halua poistaa osaa uudelleen.

On kuitenkin tärkeää pitää ihosi hydratoituneena herkullisen hehkua niin kauan kuin mahdollista.

Jos käytät rusketuspisaroita kasvoihin ja tarvitset sitten meikin päälle, anna kerman rusketuspudotus kuivua noin 5 minuutin ajan.

Tällä tavalla varmistat, ettet poisteta hehkua heti, kun laitat meikkiin.

Samanaikaisesti on tärkeää mainita, että ruskeissa ei ole aurinkokerrointa. Jos joudut pysymään paljon auringossa, on silti tärkeää, että käytät aurinkovoidetta aurinkovaurioiden välttämiseksi.

Kanssa IVY AÏA Tan -tipat saatat näyttää siltä, ​​että olet juuri palannut lomalta - ilman aurinkovaurioiden tai allergeenien riskiä.

Näytä kaikki Allergia -ystävällinen rusketus pudottaa tässä

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter