KATSAUS: Ihana pehmeä jalat HEVI sokerointi – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Arvostelu: Ihana pehmeä jalat HEVI sokerointi

Tässä arvostelu HEVI sokerointi tuotteet:
Monet naiset haluavat poistaa karvat, muun muassa niiden jalat. Me kaikki tiedämme, kuinka ärsyttävää se voi olla, kun olet ajeltu jalat, saada kuoppia ympäri. -Tuotteemme HEVI sokerointi voi olla suureksi avuksi vastaan.

Ei yksinkertaisesti ole pahempaa kuin että yksi on ollut aikaa ajella jalat, joten kukaan jää taakse jää kuoppia ja ingrown hiuksia ympäri. HEVI sokerointi on ratkaisu! Sanotaan, että vahaus hiukset minimoida kuoppia ja ihon sisään kasvaneita ihokarvoja. HEVI sokerointi tehdä sokeri vaha, joka on sekä orgaanisia ja hypoallergeenista, joten olet varma, että et ole allerginen reaktio tuotteista.

Jos et ole vahaus, on HEVI sokerointi vielä Super herkullinen tuotteita, jotka puolestaan ​​ovat orgaanisia ja allergikoille, mutta myös minimoimaan ulkonäkö kuoppia ja ihon sisään kasvaneita ihokarvoja - vaikka sen sijaan valita kaavin.

Monet ovat hyvin tietoisia siitä, että kuorinta minimoi ulkonäkö ingrown karvat ja makea silmuja. HEVI sokerointi Pure Hyöty Ylellinen Sugar Scrub on hieno tuote, joka jättää ihon silkkisen pehmeä. Scrubben sisältää jojobaöljyä ja kookosöljyn kosteuttavat ihoa, kun taas orgaaninen sokeri jyvät kuorii ihon hellävaraisesti. Olet jäänyt pehmein jalat ja älä välitä kuoppia ja ihon sisään kasvaneita ihokarvoja.
On myös tärkeää säätää kosteutta ihoon, kun ajella teitä.

HEVI sokerointi Pure Hyöty Ylellinen Aloe Vera on herkullinen keittoihin tuote, joka ei vain kosteuttavat ihoa, mutta myös antibakteerinen, mikä on myös tärkeää, jos haluat välttää punainen kuoppia parranajon jälkeen. Aloe Vera on rauhoittava vaikutus ihoon niin, että se vähentää punoitusta parranajon jälkeen. Aloe Vera on hyväksi monia asioita, joten geeliä voidaan käyttää monia muita asioita liikaa - se voi esimerkiksi käyttää after-sun, haavan paranemista tai pussit silmien alla. Joten tänne tuotteen, joka on hyvin monipuolinen.

Toinen suuri asia Sekä Sokeri Scrubben ja Aloe Vera geeli on, että ne myös voidaan käyttää bikinirajaan. Orgaaninen ja allergikoille ainesosat molemmissa tuotteissa eivät ärsytä sitä herkemmin alueella. Et siis ole paljon erilaisia ​​tuotteita eri ruumiinosat - nämä työt koko rungossa.

Kanssa HEVI sokerointi siis te pehmein jalka - onko käyttää sokeria vahaa, tai vain käyttämällä valmiita tuotteita parranajon jälkeen!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter