Review: ihonhoitotuotteita Ivy AIA – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Review: ihonhoitotuotteita Ivy AIA

Katsaus ihonhoitotuotteita Ivy AIA

Ivy AIA on ihonhoito tuotemerkki, joka on luotu keskitytään laatuun ja tehdä ihonhoitotuotteet helpon ja selkeän osa jokapäiväistä elämää.

Kaikki tuotteet Ivy AIA vegaani ja eivät ole hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai allergiaa aiheuttavia aineita.

Toisin sanoen, tuotteet ovat puhtaita iholle. Samalla, Ivy AIA, suositus, jonka mukaan laatu ei tarvitse maksaa omaisuuksia, ja siksi niiden tuotteet ovat hinnoilla, jotka jokainen voi osallistua.

Olemme testanneet kolme Ivy Aias tuotteita nähdä, jos he ovat onnistuneet luomaan laadukkaita tuotteita, joita kannattaa sisällyttää ihon puhdistus. Testi sisältää niiden Silmäripsien kasvua seerumin, Puhdistusöljy Kanssa Macadamia Oil & E-vitamiini yhtä hyvin Kasvovoide KANSSA provitamiinia B5.


Muratti AIA silmäripsien kasvua seerumi

Useat ovat saaneet heidän silmänsä ylös smart rokkari seerumin, sillä koska sen tehoaineet, voi antaa rokkari sekä pituudeltaan että täyteläisyyttä. Ivy AIA on tehnyt oman kallistus seerumia, ja sen jälkeen yrittää sitä voimme vain sanoa: Wauw! Vain neljän viikon jälkeen voimme nähdä selkeitä tuloksia! Ripset ovat saaneet enemmän pituutta, ja se näkyy erityisesti, jos otat ripsiväriä.

Rokkari seerumi on käytettävä kerran päivässä ja on helppo soveltaa, koska se vain täytyy levitetään ohut viiva yläreunassa kallistumisen reunasta. Iho on puhdistettava ja kuiva, ennen kuin seerumin on sovellettu ja voidaan sen vuoksi edullisesti käyttää illalla sen jälkeen, kun meikki on poistettu ja iho on puhdistettu.

Rokkari seerumi voi tarjota helpompi kihelmöinti sakon Silmänympärysihon, mutta onneksi se on aivan normaalia ja luonnollinen osa prosessia. Emme edes ole paljon tähän, mikä on aivan pidettävä plus.

Kallistuksen seerumia Ivy AIA eroaa monista muista seerumit markkinoilla olemalla vegaani, vapaa hajusteiden ja dermatologisesti testattu. Seerumi varmasti tulokset monta pistettä hinnasta. Monet suosituimmista kallistus seerumit ovat hintoja, jotka sijaitsevat noin 400-500 kruunua, kun taas Ivy Aias kallistus seerumi voidaan hankkia vain 85 kruunua (!).


Voimme siis suuresti Muratti Aias silmäripsien kasvua seerumiJos haluat halvemman rokkari seerumi, joka samalla tarjoaa selkeitä tuloksia. Olemme villi tällä sora- huoneeseen, ja se on jo tullut säännöllinen osa jokapäiväistä kauneudenhoito.


Ivy AIA Puhdistusöljy With Macadamia Oil & E-vitamiini

Useimmat ovat yrittäneet tulla kotiin meikki Remover, lähes tee mitään, vaan poistamalla meikki, ja käytön jälkeen olet taas punainen ja ärtynyttä ihoa. Skenaario on luovutettu kanssa IVY Aias Puhdistusöljy. Puhdistus öljy on uskomattoman lievä ihoa vasten, mikä tarkoittaa, että iho ei hermostua käytön aikana. Samaan aikaan, öljy on runsaasti herkullisia ainesosia kuten manteliöljyä, Macadamia pähkinä öljy, sheavoita ja E-vitamiinia, jättäen ihon pehmeäksi ja herkullinen.

Se on helppo puhdistaa sen kasvot öljyn, koska sinun täytyy vain soveltaa sitä pyörivin liikkein ja sitten syyttää se vedellä.

Voimme siis turvallisesti kirjoittaa, että se on onnistunut Ivy AIA luoda tuote, joka on helppo puhdistaa ja hoito ihoa, ja sitten olemme melko villi jossa herkullisia ja kaarevat iho tuntuu käytön jälkeen öljyä.


Ivy AIA kasvovoide kanssa provitamiini B5

Tämä kasvovoide Ivy AIA, jotka sekä tarkoitettu henkilöille, joilla on normaali ja sekaiholle, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa kun ottaa uudistamiseksi ominaisuuksia. Voide sisältää esiasteen B5Kun nauhoituksen jälkeen iho muunnetaan B5-vitamiiniksi, ja tämä on se, että lievittää ja antaa kosteutta iholle. Kerma tuntuu todella vuotaa iholle ja kuivuu nopeasti, joten et tunne täysin tahmeaa kasvoilla käytön jälkeen, mikä on valtava plus, koska se on kokenut enemmän kasvovoidetta. Se tarkoittaa myös sitä, että kerman levittämisen jälkeen sinun ei pitäisi odottaa sata vuotta ennen kuin voit laittaa meikkiä ilman sitä kakkuja kermalla. Kermaa voidaan soveltaa sekä aamulla että illalla tavallisen tahran rutiinin kanssa.


Siksi ei ole Ivy Aïan kasvovoidetta - se pitää poistamista ja oikein, mitä se lupaa, kun sinusta tuntuu, että iho on kaareva, ja sen täytyy tunkeutua niin helposti iholle.


Haluatko lukea lisää Ihy Aïas -tuotteista tai tilata tuotteet kotiin, voit muun muassa löytää ne nolla allergia verkkosivuilla suoraan tässä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter