By Falengreen hiustuotteet-ne ovat upeita ja ne ovat ainutlaatuisia! – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

By Falengreen hiustuotteet-ne ovat upeita ja ne ovat ainutlaatuisia!

Tekijä Falengreen

Ne ovat hienoja ja ainutlaatuisia! Herkullinen ja tehokas hiustuotteetmitä kampaaja käyttää ja mitä useimmiten suostutellaan ostamaan ennen lähtöä kampaamosta.

Valitettavasti useimmiten nämä tuotteet sisältävät aineita, joita ei voida luonnehtia millään tavalla kuten ihon ja allergiselle. Sisällä kampaamo ammatti, se on erittäin tärkeää, että hiukset tuotteet ovat sekä huolehtiva ja kosteuttava, mutta ainekset juuri nämä ominaisuudet, monissa tapauksissa sisältää sekä lisäaineita, hormonaalisia haitta-aineita ja allergiaa aiheuttavia aineita, joka lopulta voi olla haitallista sinulle kuluttajana.

 

Vaihtoehtoinen

Onneksi on vaihtoehto. Tekijä Falengreen valmistaa ja tarjoaa ammatillinen hiukset tuotteita, jotka ovat allergiatestattu ja samalla tuotetaan huolta ympäristöstä, laadusta tinkimättä ja suunnittelu

Falengreenin takana oleva nainen on nimeltään Dorte Falengreen. Dorte on kehittänyt eksklusiivisia, kestäviä ja hypoallergeenisia hiustuotteita, jotka haitallisten aineiden sijaan käyttävät luonnollisia proteiineja ja mineraaleja hiusten kosteuttamiseen ja ravitsemiseen.

Haaste kampaajana
Dorte on koulutukseltaan kampaaja ja hänellä oli jo 90-luvulla oma kampaamo. Hänen kampaamo työtä, valitettavasti, hän usein kokenut allergisia reaktioita hänen kätensä, kun pesu ja huoltaminen asiakkaiden hiukset Salonki parturi-ja kampaamopalvelut tuotteita. Lisäksi hän tajusi, että monilla hänen kollegoillaan oli sama ongelma ja että myös useilla asiakkailla oli allergisia reaktioita.

Tämä haaste oli Falengreenin lähtökohta. Yhteistyössä toksikologien ja kemian insinöörejä, hän alkoi kehittää tuotteita, jotka samalla voisivat tavata kampaaja on tiukat vaatimukset bl.a. kosteus ja hoito samalla hypoallergeeninen ja ilman haitallista kemiaa.

Täydellinen rivi hypoallergeenisia tuotteita
Vuosien varrella Dorte on kehittänyt täydellisen valikoiman allergiasertifioituja tuotteita. By Falengren sarja koostuu bl.a. Hiukset Vaha, shampoo, hoitoaine, volume spray ja seerumi, ja kaikki allergia-sertifioituja tuotteita voi ostaa Nulallergi.dk. se, että ainesosat hypoallergenic tuotteet ovat huomattavasti erilaisia kuin tuotteet, me yleensä tiedämme, ei ole mitään merkitystä tuotteen ominaisuuksia. Hiustuotteet täyttävät täysin kampaamoalan ammattistandardit, ja kaikki tuotteet ovat ainutlaatuisia sekä laadultaan että muotoilultaan.

Visio
Dorte Falengren näkemys oli, ja on edelleen, kiinnittää huomiota tasaisesti kasvava määrä ihmisiä kärsii kosketusallergiaa ja korjata ja estää esiintyminen ekseema aiheuttama kosketusallergiaa.

Käyttämällä tuotteita sertifioitu AllergyCertified, riski sairastua yhteyttä allergia on pienennetty huomattavasti, ja samalla sinulla kuluttajana on takuu siitä, että tuote ei myöskään sisällä hajusteita sekä tunnettujen hormonitoimintaa häiritseviä ja syöpää aiheuttavia aineita.

Ympäristöstä huolehtiminen
Lisäetu tuotteet taiteilijalta Falengreen on, että sen lisäksi, että allergiatestattu ja vapaa haitallisia ainesosia, ne ovat myös valmistettu huolta ympäristöstä.

Nulallergi.dk

Nulallergi.dk myy vain allergiasertifioituja tuotteita. Tuotteet ovat erityisesti valittu ja pakollinen vaatimus on, että kaikki tuotteet on sertifioitu AllergyCertified.

 

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter