Derma Eco: Orgaaninen, vegaani- ja allergia- ja ympäristöystävällinen sertifioitu – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Derma Eco: Orgaaninen, vegaani- ja allergia- ja ympäristöystävällinen sertifioitu

Derma Ympäristö on tanskalainen kauneussarja, joka on tehty parhaaksi sekä sinulle että ympäristölle. Tuotteissa ei ole hajuvettä ja muita tarpeettomia kemikaaleja, mutta ne sisältävät silti aktiivisia ainesosia ja antioksidantteja, jotka ravitsevat, pehmentävät ja huolehtivat ihoasi. Siksi saat herkullisia tuotteita, jotka ovat myös sertifioituja allergiaa ja ympäristöystävällisiä, orgaanisia ja vegaaneja.


Kanssa Derma Siksi sinun ei tarvitse vaarantaa laatua, kun haluat tuotteen, joka on kehollesi ja ympäristölle parempi. Laatu on edelleen huippuluokkaa. Tuotteet sisältävät vain hyviä kosteuttavia ainesosia ja ravitsevia öljyjä:


  • Aloe vera Lisää kosteutta ihoosi ja sillä on hyvät jälleenrakentamisominaisuudet.
  • Glyseriini on voimakas kosteusvoide, joka auttaa myös ylläpitämään ihosi luonnollista kosteustasapainoa ja rakentamaan sen joustavuuden uudelleen.
  • Sakkaridisomaatti, natriumsitraatti on erittäin tehokas kosteusvoide, joka lisää ihollesi sekä joustavuutta että pehmeyttä, samalla kun se rauhoittuu ärtyneeseen ja kuivaan ihoon.
  • E -vitamiini E. on luonnollinen antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Siksi se auttaa ihon varhaista ikääntymistä vastaan.
  • Sheavoi ovat todella kosteuttavia ja sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, joilla on verenvuotovaikutus ihoon auttaen samalla säilyttämään ihosi ketteryyttä ja joustavuutta.
  • Aprikoosin tulliöljy Sisältää monia vitamiineja, jotka antavat ihollesi runsaasti ravintoaineita ja kosteutta samalla kun rakennetaan ihosi luonnollista tasapainoa.
  • Jojobaöljy on myös ehdottoman fantastinen kosteusvoide, joka tekee ihosta joustavamman ja joustavan haistaen ihoasi.
  • Manteliöljy Lisää myös kosteutta ihoasi pitämään ihosi pehmeänä, joustavana ja terveenä.
  • Kookosöljy on ravitseva öljy, joka pitää ihosi pehmeänä.
  • Rapsiöljy on pehmentävä ja suojaava öljy, jolla on korkea E -vitamiinipitoisuus.

Tämänkaltainen tuotesarja, jolla on monia hyviä sertifikaatteja ja joka on allergiaa, meidän on neuvoteltava osoitteessa zeroallergy.fi.

Siksi voit ostaa Derma ECO -tuotesarja meidän kanssamme. Myymme sekä herkullisen shampoon, hoitoaineen, vartalovoiteen, käsivoidetta, puhdistusgeeliä, vartaloöljyä ja intiimiä pesua. Täältä löydät helposti koko sarjan, joten voit tehdä ympäristöystävällisemmän valinnan, kun tarvitset puhdasta ja herkullista vartaloa - kokonaisena ilman allergioita.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter