Onko ihosi käytettävissä allergiseen reaktioon? – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Onko ihosi käytettävissä allergiseen reaktioon?

Jos olet herkkä iho, tiedät kuinka turhauttavaa se voi olla. Haluat todella kokeilla uusia hypoallergeeniset tuotteet, mutta se ei aina ole aina turvallista.
Entä jos pudotat? Onko kysymys, jonka usein päätät aina kysyä itseltäsi.

Voiko aina luottaa siihen, että kaikki tuotteet, jotka lupaavat olla allergiaystävällisiä, niin on?

Usein on oltava varovainen valmistajien lupausten kanssa. Hyvin käärityn ja hyvin markkinoidun tuotteen julkisivun takana voi olla epämiellyttäviä yllätyksiä. Termiä allergiaystävällinen käytetään usein tuotteissa, jotka eivät todennäköisesti aiheuta allergisia reaktioita, mutta tuote ei takaa tätä.

Nulallergissa emme usko, että sen pitäisi olla näin, ja onneksi täällä Allergy Certified menee sisään ja leimaa tuotteita sinisellä, joten tiedät, että ne ovat allergiaystävällisiä - KAIKKI tuotteemme ovat allergiasertifioituja!

Kansainvälisen dermatologien liiton mukaan 44,6% huomauttaa, että heillä on herkkä tai erittäin herkkä iho. Siksi, jos istut ja luet täällä ja olet turhautunut allergisesta reaktiosta ihollesi - et todellakaan ole yksin.

Onneksi Tanska on yksi edelläkävijämaista allergian torjunnassa, ja hallitus keskittyy alueelle myös Allergy Certified -sertifioitujen päivittäin tarjoamien erinomaisten ponnistelujen lisäksi. Niinpä ympäristö- ja elintarvikeministeriö käynnisti vuonna 2018 strategian "Vähemmän tanskalaisia, joilla on ihoallergioita", jossa keskitytään paitsi kosmetiikkaan myös puhdistusaineiden, korujen ja lelujen allergiageeneihin.

Tanska perusti vuonna 2001 täysin ainutlaatuisen allergiakysymyksen, joka käsittelee allergioiden syitä.

Tämä tietokeskus seuraa myös väestön allergioita ja tutkii, miksi ja miten meidän pitäisi torjua niitä. Keskuksen ensisijaisena tarkoituksena on estää kulutustuotteiden aiheuttamat allergiat. Tämä tapahtuu vakuutusten, seurannan ja neuvonnan avulla, kuten on mainittu.

Täältä suositellaan, että napsautat heidän verkkosivustonsa ohitse: https://www.videncenterforallergi.dk/

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter