Ota enemmän irti voiteistasi – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Ota enemmän irti voiteistasi

Ota enemmän irti voiteistasi ja etenkin allergiaystävällisistä ja sertifioiduista voiteistasi!

Tässä tässä viestissä haluamme vain antaa hyvän kotiäiti-neuvon sinulle, joka vain haluaa viimeiset pisarat ulos ämpäriin tai putkesta.

Oletko ostanut esimerkiksi yhden Mderma kerma pumpulla, niin putkessa / kermasäiliössä on vielä paljon voidetta jäljellä, kun et voi enää pumpata sitä pois. Kuvissa näkyy AllergyCertified Mderma -voide, jolla olemmenulallergi.dkjopa käyttää päivittäin.

mderma kerma



Mderma-kerma näyttää olevan käytetty loppuun, mutta jäljellä on vielä paljon. Pienellä kynsileikkurilla leikkaat kermaputken keskelle, ja täällä olet varmasti yllättynyt siitä, kuinka paljon kermaa istuu sivuilla, yläosassa ja kerääntyy alareunaan. Voit nyt kerätä kaikki kerma astiaan - tai kuten tässä tapauksessa tehdään - alemmassa leikatussa kappaleessa ja yksinkertaisesti peittää se tavallisella kalvolla tai hopeapaperilla.
Tässä on todella melkein 2 viikon käyttö. Se ei ole aivan sama, sillä hyvälaatuinen voide, joka on myös allergiaystävällinen - kuten Mderma-sarja - maksaa hieman enemmän kuin tavallinen alennusvoide, jossa sinulla ei ole takeita siitä, mitä allergeenisia aineita se sisältää.

Mderma on loistava voide myös sinulle ihoallergia, mutta myös sinulle, joka haluat olla ennakoiva, koska ihoallergiat voivat vaikuttaa siihen koko elämän. Mitä enemmän olet altistunut allergeenille, sitä suurempi on riski, että sinulle kehittyy yksi tai useampi kontaktiallergia. Tässä yhteydessä proaktiivisuudella on erittäin järkevää merkitystä.

Mderma-sarja sisältää kaikkea rasvavoiteista, öljyistä, karabamidivedistä jokapäiväiseen vartalovoide ja kasvovoiteet. Mderman voiteet ovat erityisen sopivia, jos sinulla on kuiva iho tai ekseema.

Lapset, jotka kärsivät atooppisesta dermatiitista, jota kutsutaan myös esiekseemaksi tai lasten ekseemaksi, voivat hyötyä myös Mderma-tuotteiden käytöstä.
Atooppisessa ekseemassa iho toimii vähemmän hyvin ihon esteenä ulkoisille aineille, ja siksi näissä tapauksissa on erittäin tärkeää, että käytetään vain tuotteita, joissa on tae, että ne eivät sisällä allergeeneja ja muita haitallisia aineita.

Saat tämän takuun, kun valitset AllergyCertified-sertifioituja tuotteita. Valtaosa Mderma tuotteet sinulla on tämä sertifikaatti, ja Nulallergissa voit olla varma, että kaikki tuotteemme ovat allergiasertifioituja ja.

Huolehdimme siitä, että sinun asiakkaana pitäisi pystyä tuntemaan olosi turvalliseksi, kun ostat verkkokaupassamme, joten verkkokaupassamme on vain AllergyCertifiedin sertifioimia tuotteita. Tämän sertifikaatin avulla sinulla on takuu siitä, että tuote ei sisällä minkäänlaisia ​​haitallisia ja allergeenisia ainesosia. Tämä koskee molempia voiteita, meikki, siivoustarvikkeet, lelut jne.
Tässä oleva esimerkki perustuu Mderma-voiteen päivittäiseen käyttöön, mutta se on todennäköisesti merkityksellinen myös monien muiden voiteiden kannalta;)



Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter