Eri muotoja ekseema - viisastuneet teidän Exemptype – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Eri muotoja ekseema - viisastuneet teidän Exemptype

Ihottuma on hyvin yleinen ihosairaus. Esimerkiksi tiesitkö, että yli 10% kaikista tanskalaisista kärsii jonkinlaisesta ekseema? Sekä lapset ja aikuiset voivat häiritsee ekseema, mutta se onneksi ole. Lisäksi on olemassa hyvät mahdollisuudet hoitaa oireita ekseema.

Täällä sivulla saat viisaampi erityyppisiin ekseema, joten toivottavasti selvittää, miten liittyvät omaan erityisiä oireita.

Tunne tyyppinen ekseema

Jotkut ihmiset saavat ekseema kertaakaan tai saada kertaa elämänsä aikana. Toiset kärsivät ekseema korkeammassa tai vähemmän koko elämän. Tähän voi olla monia eri syitä ekseema riippuen. Perintö voi olla tärkeä rooli, ja sama voi ympäristössä.

Yleensä ihottuma ei ole vaarallinen sairaus. On kuitenkin selvää, että se on ärsyttävää on ekseema, mutta oikea hoito voi kokea parannuksia oireita. Ei ole väliä, missä määrin olette kärsivät ekseema, se voi olla hyvä idea tietää syyn puhkeamista. Ärtyvän kosketusekseema, allerginen-ärsyttää ekseema ja atooppisen ihottuman ovat tyypillisiä muotoja ekseema.

1 - irritatively kontakti sukupuoli

Jos iho altistuu ärsytystä, voi vaikuttaa kontakti sukupuolen. Tämän ekseema tyypillisesti tapahtuu, jos esimerkiksi, usein pestä kädet tai on usein yhteydessä puhdistusaineita. Ekseema voi osoittautua muodossa punoitus ja turvotus ihossa. On tärkeää, että ekseema hoidettavan, jos haluat välttää allergisia ekseema leviämisen muihin ihoalueille.

2 - Allergiset-ärsyttävä ekseema

Jos iho altistuu jotain, joka aiheuttaa ihoärsytystä ja sisältää aineita, jotka ovat allergisoivia, voi olla allerginen ärtyisä ekseema. Erityisesti se tarkoittaa, että et ole vain alttiina irritatively ekseema, mutta myös allerginen ihottuma. Esimerkiksi deodorantti voi aiheuttaa irritatively ekseema kainaloon. Jos tuote sisältää hajusteita, se voi myös aiheuttaa allergisia ihottumaa.

3 - Atooppinen ekseema

Atooppinen ekseema, joka kulkee myös nimellä lasten ekseema on usein muoto ekseema, koska n. 20 prosenttia vuosikerta kehittyy. Syynä ekseema on tuntematon, ja kaksi kolmasosaa kasvaa taudin ennen murrosikää. Tämän tyyppinen ekseema tapahtuu tyypillisesti nilkkojen ja ranteiden ja kyynärpää mutkia ja kneeshagas. Jos sinulla on ollut - tai vielä - ongelmia Atooppinen ekseema, haluat luultavasti erittäin herkälle iholle. Atooppinen ekseema on perinnöllinen ihosairaus. Jos toinen tai molemmat vanhemmat ovat tämäntyyppisen ihottuma, ei siis suuri riski, että lapsi kärsivät myös atooppinen ihottuma.

Mitä voin tehdä kohdella minun ekseema?

Kun ihottuma ilmenee, on tärkeää saada nopeasti ja tehokasta hoitoa. Hoito ekseema voidaan jakaa paikallisia ihon geelit ja voiteet ja systemaattista hoitoa tablettien ja valohoitoa. Yleensä huolellinen ihonhoitotuotteet on ratkaiseva, jos haluat olla varma vaimentaa oireita.

Nollassa allergia, me vain tarjota tuotteita, jotka ovat allergia aiheutti ja testataan sen varmistamiseksi täydellisen allergikoille tuotteita. Voit muun muassa etsiä voiteita, jotka suojaavat ihoa ekseema. Voiteet muodostavat suojakilven yli ärtynyt iho siten, että se on suojattu vaikutuksia, esimerkiksi, bakteerit. Lisäksi, ihon luonnollisen kosteuden pidetään tasapainossa niin, että iho ei kuivu.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter