Tekee sinusta kaunis joka päivä ilman pelkoa allergiat – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Tekee sinusta kaunis joka päivä ilman pelkoa allergiat

Monien mielestä ilo esiin luonnon ominaisuuksien meikki, ja monet siksi käytän päivittäin kosmetiikkaa.

Valitettavasti useimmat kosmeettiset tuotteet ovat täynnä allergiaa aiheuttavia aineita, ja siksi on tärkeää, että olet tietoinen, mitkä ainesosat ovat meikki käytät. Saat olla turvallisella puolella, kun ostoksia kosmetiikkaa, sitten mennä tuotteita, jotka ovat allergia aiheutti, sillä nämä tuotteet ovat sekä iho- ja hypogenous eikä sisällä hajusteita tai hormonia haitta.

Tässä artikkelissa olemme keränneet useita kosmetiikkatuotteiden, jotka allergia aiheutti, innostaa sinua sijoittaa tuotteita, jotka tekevät jotain hyvää sinulle ja ihoa samalla saada kaikki edut, jotka muuten olisivat saaneet tuotteet, joita on vähemmän allergiselle.


Ripsiväri.

Niilin osavaltiossa vedenkestävän ripsivärin 777

Tämä vedenkestävä ripsiväriä Niens Maan tarjoaa pitkän näkyvä ripset, ja kiitos kirkkaampi pieni vihje, pääsee itse pienin ripset luoden voimakkaan ilmeen. Ripsiväriä ei ripottele, ja sitten se on vesitiivis, joten se sopii sinulle aktiivista elämäntapaa, ja jotka tarvitsevat lomalla, joka tarvitsee ripsiväri joka istuu, vaikka pulahtaa altaaseen. Ripsiväri on sen lisäksi, että allergian aiheuttamia myös vailla eläinperäisiä tuotteita. Löydät ripsiväri tässä


Miild Orgaaniset Mascara Musta Volume Sipulimainen

Rakastatko ripsivärit jotka antavat dramaattisia vaikutuksia, tämä ripsiväri on sinua varten. Se antaa sama vaikutus kuin irtoripsiä, koska se tarjoaa paljon tilavuus, kun taas samaan aikaan erottamalla rokkari. Harja on suuri ja siksi erittäin helppo käsitellä, joten voit helposti rakentaa dramaattinen katsoa niin monta kerrosta kuin haluat. Mitä enemmän kerroksia, sitä enemmän draamaa! Sen lisäksi, että allergian aiheuttamia, tämä ripsiväri on myös Joutsenmerkki. Etsi ripsiväriä Miild tässä.


perusta

Niilin Maan Second Skin Serum Foundation

Säätiö on täydellinen sinulle, joka haluat enemmän luonnollisen ilmeen. Se on kevyt kattavuuspuuta ja siten aiheuttaa ihon näkyvän sileä ja tasaisesti eikä murskata. On myös vesipohjaisia ​​ja siten öljytön, ja sitten se on osittain mattapintainen, jossa kaikki tekee siitä sopivan teille, jotka yleensä rasvaa iholle. Lisäksi se sisältää A-vitamiinia, C ja E sekä hyaluronihappoa, joka hoitaa ihoa ja lisää paljon kosteutta. Löydät -säätiön Niilin maata useilla eri väri vaihtoehdot tässä.


Hiekkakivi Pressed Mineral Foundation

Tämä Vegan Foundation -merkkinen Sandstone on kiinteä mineraali jauhe, joka on helppokäyttöinen peittävää väliainetta kyky, riippuen siitä kuinka paljon rakentaa sitä ylös iholla se antaa sinulle tunteen, joilla ei ole perusta, koska se tuntuu helpompaa iho kuin säätiön nestemäisessä muodossa, ja sitten se antaa kauniin ruokaa ilmeen. Sen himmeä- ominaisuus tekee myös sopivia Setting Powder. Säätiö on peili, jotta voit helposti päivittää meikkiä liikkeellä. Löydät mineraalipuuterin tässä.


Jauhe

Niilin Maaperän Mineral

Tämä jauhe Nielsenin Maan räjähtää luonnon mineraaleja, joka toimii ihon luonnollisen tasapainon. Se on hieman matta ja silkkinen, ja niin se antaa sinulle melko tasainen kerros. Se voi siis kaiken, täydellinen jauhe on. Löydät sen useilla väri vaihtoehdot tässä.


Miild mineraaliluomiväri Powder

Tämä jauhe Miedosto maksaa hieman enemmän kuin keskimäärin, mutta se on todella hyvä syy. Tyynyt takana oleva prosessi on erittäin erikoinen, koska se on paistettu heikko lämpö 24 tunnin ajan, jotta sen tekstuuri on täysin silkkinen ja herkullinen. Se antoi semi-mattisen ulkoasun ja tuntuu uskomattoman helppoa iholla - melkein kuin jos sinulla ei ole jauhetta. Jauhe voidaan helposti rakentaa iholle useilla kerroksilla, jotta voit kattaa ihon ongelma-alueet. Allergian sertifioinnin sertifioinnin lisäksi Sekä Nordic EcoLabel ja Ecocert ovat myös sertifioineet. Mied uuni-paistettu mineraalijauhe on ehdottomasti osto, jota et tule undo! Etsi se tässä

 

Luomiväri

Sandstone Eyeshadow

Sandstone-luomiväri löytyy paljon eri väreistä, ja sitten se on uskomattoman pigmentoitu, joten se tarjoaa kestävän ja voimakkaan värin, ja sitten helppokäyttöinen. Tuotteen voimakasta pigmentaatiota johtuen tämä luomiväri sopii myös käytettäväksi eyelinerina. Sinun tarvitsee vain tehdä silmien varjo märkä ja aiheuttaa sen eyeliner-kynällä - joten voit helposti luoda upeita ja ainutlaatuisia ulkonäköä. Löydät luomiväri hiekkakivestä eri värivaihtoehdoissa tässä.


Nile Land Baked Mineral Eyeshadows

Tämän luokan varjopaletin kanssa, joka koostuu neljästä silmän varjosta, sinulla on täydellinen peruspaletti, joka luo täsmälleen etsimäsi. Silmien varjopaletti koostuu neljästä eri väriä luomiväri, mikä täydentää toisiaan niin, että voit tylsää ja yhdistää ne haluamallasi tavalla ja luoda täydelliset ja ainutlaatuiset ulkonäöt. Tämän paletin avulla voit helposti luoda sekä luonnollisempaa jokapäiväistä ulkonäköä ja super dramaattista illallista. Löydä haluamasi luomiväri-paletti Nile Landista tässä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter