Opas: Sertifikaatit, jotta voit tehdä Roose -sivustolla – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Opas: Sertifikaatit, jotta voit tehdä Roose -sivustolla

Voi olla uskomattoman vaikeaa selvittää, mitkä ihonhoitotuotteet ovat hypoallergeenisiä. Siksi voi olla hyvä idea tietää erilaiset sertifikaatit ostaessasi ihonhoitotuotteita.

Kanssa zeroallergy.fi Me vain myymme Allergia -ystävälliset tuotteet, jotka ovat allergiansertifioituja. Kanssamme on siksi jo varmistettu, että tuotteella on tämä sertifikaatti.

Mutta jos haluat ostaa ihonhoitotuotteita tietoisemmin, on hyvä tietää erilaiset sertifikaatit ihonhoitoon. Derma Yksi tuotemerkeistä, jotka ovat helpottaneet tuotteiden sertifikaattien löytämistä, jotta voit ostaa ne rauhallisesti vatsasta.

Lähes kaikki Derman tuotteet Nykyään on sekä allergiansertifioitu, pohjoismainen ekolaabeli ja suosittelema astma -allergia Nordic. Samanaikaisesti jotkut heidän tuotteistaan ​​ovat myös EcoCert -sertifioimia, mikä tarkoittaa, että ne ovat orgaanisia.

Jos sinulla on vaikea selvittää, mitä eri sertifikaatit tarkoittavat, tässä on opas:

Joutsenerra: on tuotteen sertifikaatti noudattaa tiukkoja ympäristövaatimuksia ja kemikaalien vaatimuksia. Tämä koskee sekä raaka -aineita että tuotteen tuotantoa. Tämän sertifikaatin avulla sinulle varmistetaan, että tuote ei sisällä häiritseviä aineita ja tarpeetonta kemiaa. On tuote, joka on sertifioitu joutsenmerkinnällä, se on yksi ympäristön parhaiten.

EcoCert/Cosmos: on sertifikaatti tuotteelle, joka on orgaaninen. Siksi ainesosia viljellään ympäristöä kunnioittaen. Tämän sertifikaatin avulla vähintään 95% kasvipohjaisista ainesosista on oltava orgaanisia, kun taas orgaanisten aineosien on oltava vähintään 20% tuotteesta (10%, jos se on pestävä tuote).

Allergycertified: on sertifikaatti, että tuote ei sisällä allergeenisia, endokriinisiä häiritseviä tai syöpää aiheuttavia aineita. Siksi allergeserkeritut tuotteet eivät sisällä muun muassa hajusteita.

Vegaaninen yhteiskunta: on sertifikaatti siitä, että tuote ei sisällä eläinten ainesosia tai että se on testattu eläimille.

Sininen seppele: on sertifikaatti astma -allergialle Tanska tai astma -allergia Nordic. Tätä sertifiointia olevia tuotteita on suoritettu erittäin perusteellisen arvioinnin käytetyistä kemikaaleista, ainesosista ja tuotantoprosesseista. Tuotetta on siksi arvioitu perusteellisesti suhteessa allergiariskeihin.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter