Opas kuukautisten kuppiin: Kuinka käytät a OrganiCup? – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Opas kuukautisten kuppiin: Kuinka käytät a OrganiCup?

Joten harkitset siirtymistä kuukautiskuppiin, mutta sinulla on joitain kysymyksiä ja muita huolenaiheita ennen askeleen ottamista pidemmälle.

Kuukautinen kuppi on kestävä valinta ja muovinen tapa käsitellä kuukautisiasi. Täältä saat askel askeleelta opas, joten olet hyvin pukeutunut kuukautiskupin aloittamiseen.

Hygienia: 1. vaihe

Ensinnäkin laitteet on steriloitava. Löydä vettä ruukku ja syttele vesi kiehuvaksi. Laita kuppi pannulle 3 - 5 minuuttia. Tuote on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten varmista, että pannuissa on riittävästi vettä kuppiin, joka ei sekoita pohjaa ja sulaa. Älä myöskään keitä kuppia yli 5 minuuttia.

Johdanto: 2. vaihe

Muista pestä kädet ennen kuukautisten kupin käyttöönottoa. Hengitä syvään ja rentoudu. Kuten tamponien käyttöönotto, löydät sinulle helpoimman aseman kokeilemalla erilaisia ​​asioita, kunnes jokin toimii. Kaikki ruumiit ovat erilaisia, ja jotain, joka toimii sinulle, ei välttämättä toimi muiden hyväksi. Nyt sinun on taitettava kuukautiskuppi ennen tuontia.

Pidä kuukautiskuppi taitettuna johdannon aikana. Kun kuppi on sisällä, päästä vain irti siitä ja anna sen avautua. Jos se asetetaan oikein, kuulet popin - tämä tarkoittaa, että se on luonut imutiivisteen. Jos se ei ole luonut tyhjiötä, tartu pohjaan (ei varsi) ja käännä kuppi ennen kuin se etenee. Sinun ei pitäisi pystyä tuntemaan kuppia, joten jos voit suositella yrittämään lisätä se uudelleen.

Poisto: 3. vaihe

Nyrkkisääntönä kuppi on tyhjennettävä joka kahdestoista tunnin välein, mutta tietysti se eroaa henkilöstä toiseen. Kun olet juuri alkanut käyttää kuukautiskuppia, on suositeltavaa tyhjentää sitä useammin saadaksesi selville, kuinka usein sinun on tyhjennettävä se.

Kun poistat kupin, vedä kevyesti varressa ja käytä vatsalihaksia työnnät kuukautiskupin alas. Anna kupin pohja purista varovasti imun poistamiseksi. Tyhjennä wc: n kupin sisältö, huuhtele se pesuallassa ja aseta se uudelleen.

Kuukausien jälkeen 

Kun olet saavuttanut syklin lopun, kuppi tulisi steriloida, joten se on valmis seuraavan kerran, kun tarvitset sitä.

Kuukautiskuppi almatiloista on kestävä ja taloudellinen ratkaisu, joka antaa sinulle saman vapauden kuukautisten aikana kuin tamponi.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter