Hormonihäiriöitä tulisi vain välttää! – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Hormonihäiriöitä tulisi vain välttää!

Nimessä on implisiittinen, ja melkein tuskin suurin isku useimpien ihmisten on valvottava kosmetiikan hormonihäiriöitä ja ihonhoitoa.

Mitä hormoni häiritseviä lääkkeitä tarkoitetaan, mitä seuraukset voivat olla altistumisen ja miten varmistat, että kosmetiikkasi tai ihonhoitotuotteissasi ei ole hormonia häiritseviä aineita.

Mikä on hormonihäiriöt?

Hormonihäiriöt ovat kemiallisia aineita, jotka tulevat ja vaikuttavat kehon hormonijärjestelmään. Ilman liian syvää hormonijärjestelmän toimivuuteen, joten sinun on poistettava, että tämä vaikuttaa. Se voi olla kauaskantoisia seurauksia.

Kaikki kemikaalit eivät ole vaarallisia ihmisille. Mahdollisuuksien mukaan on vältettävä liian monta, mutta ei ole vahingoittunut eikä kaikki, jotka ovat hormonihäiriöitä. Jos se voi olla vaarallista, jos olet altistunut kemikaaleille, jotka kulkevat ja vaikuttavat luonnolliseen hormonin tasapainoon kehossa ja aiheuttavat siten epätasapainoa.

Olemme alttiina hormonihäiriöille monissa paikoissa päivittäisessä työssämme. Se voi olla lastaus, kosmetiikka, lääkkeet, ruoka jne. Siksi on vaikea rajoittaa hormonaalisten häiriöiden altistumista, mutta on tärkeää, että yritämme minimoida sen.

Nolla Allergiassa kaikki tuotteemme ovat sertifioitu allergialla. Allergiassa sertifioituna ne pyrkivät siihen, että niissä olevissa tuotteissa ei ole hormonihäiriöitä. Siksi ainakin voit saada askeleen tapaa ostamalla ihonhoitotuotteet ja kosmetiikkaasi nolla-allergiassa.

Onko hormonihäiriöitä niin vaarallinen?

Voimme selvästi ja päätellä selkeästi. Kun joko aiheuttaa hormonaalisia häiriöitä ihollemme, tai otamme ne ruoan läpi tai hyvin kolmanneksi, se voi pahimmassa tapauksessa lopettaa syöpä, sikiöiden epämuodostumat, pienentynyt sperman laatu, ennenaikainen murrosikä jne. .

Siksi on vakava asia, ja tällä hetkellä ei ole 100% takaa, että endokriiniset haittapuolet ovat laittomia, joten suosittelemme selkeästi, että otat asian omasta ja pyrkivät minimoimaan endokriinisten häiriöiden vaikutuksen ja nauttimisen.

Voidaan myös sanoa, että yksittäinen hormoni häiritsevä aine ei välttämättä vahingoittunut, mutta koska cocktail-vaikutusta kutsutaan, ne voivat vahingoittaa vuorovaikutuksessa keskenään. Cocktail-vaikutus on toinen syy, jota ei altistu liian monille hormonihäiriöille.

Kuinka tiedän jotain on hormonihäiriö?

Melko normaali kuluttaja, voi olla vaikea selvittää. On mahdollista löytää luetteloita, joissa voit suunnata hormonihäiriöitä. Mutta kun luulet cocktail-vaikutuksen yhtälöön, voi nopeasti vaikea ymmärtää, siirrytkö turvalliseen polkuun.

Siksi voimme selkeästi suositella Zero Allergia ostaa sertifioituja tuotteita. Tällä tavoin olet varma, että ammattilaiset ovat testattuja tuotteita ja että se ei sisällä hormonihäiriöitä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter