Ihonhoitoopas – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Ihonhoitoopas

Ihonhoitoopas

Ihonhoitotuotteiden määrä hyllyillä ja lukemattomia hyviä neuvoja voi tuntua ylivoimaiselta monille ja hieman hämmentäviltä. Voimme helposti ymmärtää sen, ja kun tiedät ihotyypin, on paljon helpompaa löytää oikeat tuotteet erityistarpeisiisi. Hyvä vinkki on pestä kasvosi haaleassa vedessä miedolla puhdistusaineella. Muutaman tunnin kuluttua voit sitten arvioida, tuntuuko ihosi kuiva vai yhdistetty/rasvainen. Sieltä voit valita puhdistustuotteesi ja kosteuden hoidon. Huomaa kuitenkin, että ihotyyppi voi muuttua vuoden aikana, esimerkiksi Kuivaa talvella yhteen yhdistettynä kesällä. Siksi on hyvä idea huomata, kuinka ihosi reagoi vuodenaikojen muutoksiin.

Kuiva iho

Kuiva iho voi tuntua herkältä ja "tiukalta" puhdistuksen jälkeen. Voit kokea kutinaa ja hilseilevää ihoa, ja jos käytät meikkiä, saatat huomata, että se "rypistyy yhteen" ihon pinnalla. Monet ihmiset huomaavat, että iho voi tuntua kuivana siirtymäkauden aikana. Hyvä neuvo on mennä tuotteille, jotka kosteuttavat, pehmentävät ja ravitsevat ihoa.

Suosittelemme, että puhdistat ihosi Ivy aïa -puhdistusöljyllä ja annat sitten kosteuden lisäyksen Ivy aïa -kasvojen sumulla. Viimeistele sitten Ivy aïa -kasvokerman kuiva iho ja muratti aïa -silmävoide.

Herkkä iho

Herkkä iho voi olla punainen, kuiva ja taipumus kutistaa ja kalloa. Iho tuntuu ärtyneeltä, tuskalliselta ja punoitukselta, kuten allergisen reaktion kanssa. Täällä on hyvä idea mennä tuotteisiin, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa niin, että siitä tulee hyvin hallinnassa.

Suosittelemme, että puhdistat ihosi Ivy aïa -puhdistusöljyllä ja tarjoat sitten kosteuden lisäyksen Ivy aïa -sumun kanssa. Viimeistele rutiinisi levittämällä Ivy aïa -kasvovoide Provitamiine B5 ja Ivy aïa -silmävoide.

Normaali / yhdistetty iho

Jos sinulla on normaali yhdistetty ihotyyppi, saatat kokea päivän aikana rasvaa T-vyöhykkeessä (otsa, nenä ja leuka). Saatat myös kokea, että saadaan todennäköisemmin lisää näppylöitä tällä alueella, kun taas posket luokitellaan normaaliksi tai kuiviksi. On tärkeää välttää ihon kuivaaminen, mutta keskity sen sijaan ihon kuorinnan ja kosteuttamiseen tasapainon saavuttamiseksi.

Suosittelemme, että puhdistat ihosi Ivy aïa -puhdistusvaahdolla, jota seuraa Ivy Aïa Face -sumun kosteuden lisääminen. Viimeistele rutiinisi levittämällä Ivy aïa-kasvovoide Provitamiine B5 tai Ivy aïa -öljytön kosteusvoide ja Ivy aïa-silmävoide.

Öljyinen / saastainen iho

Rasvaiselle iholle voidaan karakterisoida joko T-vyöhyke (otsa, nenä ja leuka) tai koko kasvot ovat rasvaisia, ja myös näppylöille, huokospistokkeille ja mustapäille on enemmän taipumusta. Jos sinulla on rasvainen iho, on hyvä idea välttää kasvovoidetta, joka sisältää ylimääräistä öljyä, mutta lisäsi korkeaa kosteusvoidevoidetta ihon rauhoittamiseksi ja ihon pitämiseksi tasapainossa.

Suosittelemme, että olet kaksoispuhdistaja Ivy aïa -puhdistuksella kahdesti tai Ivy aïa -puhdistuksella ensimmäistä kertaa ja sitten Ivy aïa -mecellar -vedellä. Anna iholle kosteuden lisääminen Ivy Aïa -tapahtuman sumua ja viimeistele rutiini levittämällä Ivy Aïa -öljytön kosteusvoide ja Ivy aïa-silmävoide.

 

Kypsä iho

Kypsä iho ei ole ihotyyppi, mutta ehto, jonka iho tulee, mitä vanhempi saamme. Kypsille iholle on ominaista se, että se saa enemmän ryppyjä, pigmentin muutoksia ja ihon joustavuuden menetystä. Kypsä iho voi olla kaikki yllä olevat ihotyypit, mutta mikä tärkeintä kypsälle iholle on, että se tarvitsee kosteutta ja ravintoa tasapainossa. On suositeltavaa käyttää tuotteita, jotka työskentelevät uudistavat ja lisäävät kosteutta.

Suosittelemme, että puhdistat ihoasi muratti aïa -puhdistusvaahto- tai muratti -aïa -puhdistusöljyllä ihotyypin mukaan. Anna sitten iholle kosteuden lisääminen Ivy Aïa -tapahtuman sumu ja viimeistele rutiini käyttämällä Ivy Aïa -kauden vastavoidetta ja Ivy Aïa -silmäistä.

Näytä kaikki Ivy Aïa Tuotteet

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter