Mikä allergycertifioidaan? – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Mikä allergycertifioidaan?

AllergyCertifie on kansainvälinen allergiamerkki, jonka voit näyttää erityisen hyvältä tuotteiltasi. AllergyCertified on sininen leima, jonka vain kädessä oleva tuote ei sisällä allergeenisia aineita.

Kanssa zeroallergy.fi Suosittelemme, että etsit aina tuotteita, jotka ovat allergiaa sertifioituja ostaessasi, tämä on erityisen totta, jos sinulla on ihon allergia tai jos haluat vähentää iho -allergian kehittymisen riskiä.

Lisäksi haluat ehkä valita allergyCertified -tuotteet, jos olet raskaana, kuten allergiansertifioitu varmistaa, että mikään ainesosat eivät ole haitallisia syntymättömälle lapsellesi.
AllergyCertified -ohjelmassa kaikki on sertifioitu ihonhoitotuotteista, hiustenhoitotuotteista, meikistä, shampoosta, intiimistä tuotteista ja paljon muuta.

Löydät täydellisen luettelon tuotteista www.allergycertified.com.

Näitä tuotteita on löydettävä täältä zeroallergy.fi, missä myymme vain tuotteita, jotka ovat allergian sertifioituja ja jotka siten vastaavat nimeä nolla -allergia.

 

Tarina allergycertified

Ewa ja Lene ovat naisia ​​allergerisoituneiden takana. He perustivat sertifikaatin vuonna 2014, kun he kokivat, että vältettäessä keskityttiin kansainväliseen sertifiointiin, sekä allergeenisiin aineisiin että endokriinisiin hajottajiin.

Tähän päivään mennessä allergiasertifioitu koostuu naisista, EWA: sta ja Lenestä, samoin kuin neuvoa -antavasta, joka sisältää paljon alan asiantuntijaa.
EWA on toksikologi, ja ilman syvemmälle teknistä selitystä siitä, mitä toksikologi tekee, se tarkoittaa, että EWA: lla on perusteelliset tiedot ja laaja tieto kauneustuotteiden tuotannossa käytetyistä lääkkeistä. EWA arvioi Allergycertified -sertifioimien tuotteiden sisällön ryhmänsä kanssa ja tekee tuotteesta riskinarvioinnin allergiasta.

AllergyCertified on erotettu, esim. Verrattuna kemiaan tarkastelemalla tuotteiden eri aineiden määrää.

Aineen määrällä ja siten maahanmuuttolla voi olla suuri merkitys allergiapuheluille, ja siksi on olemassa tärkeä parametri tutkittavaksi. Jos tuote on siis vastaanottanut sertifikaatin allergiansertifioitu ja voit siksi luottaa turvallisesti tuotteen hypoallergeenisuuteen.

Lene Stiil on koulutettu viestintä ja käsittelee kaikkea muuta, joka seuraa myös kansainvälisen sertifiointimerkin jokapäiväistä elämää.

 

Miksi sinun on tärkeää etsiä allergiansertifioitu tuotemerkki?

Tiedämme, että monet ihmiset ihmettelevät, onko tärkeätä etsiä ollenkaan allergista sertifiointia, jos et kärsi allergioista.

Tosiasia on, että kaikki voivat kehittää allergioita, ja jos olet alttiina haitallisille aineille riittävästi ja liian usein ihoasi seurata, niin kehität allergioita.

Siksi on tärkeää olla päivittäin käyttämiesi tuotteiden eturintamassa. Lisäksi voit myös kehittää allergioita huumeille tai tuotteille, joita on käytetty vuosia, mutta tasapainon, ympäristön tai jotain täysin kolmannen muutos saa sinut vastaamaan allergiseen.

Siksi on tärkeää vähentää kosketusta allergeenisiin aineisiin kokonaan ja kokonaan.



Kuinka allergycertified toimii?

Työtä tehdään erittäin ammattimaisesti ja erittäin tiukat ohjeet allergycertifiedissä.

Kun tuote on tarkoitus sertifioida, toksikologiryhmän tuote kulkee, että analysoimalla kaikki ainesosat sisältävät. Toksikologit antavat arvion siitä, sisältääkö tuote mahdollisesti allergeenisia aineita.

Kun työskentelet sertifikaattien kanssa, ja tämä on myös allergyCertified, takuita ei anneta. Saatat huomata, että yksi henkilö voi vastata ainesosaan, johon kaikki muut eivät vastaa. Valitettavasti nämä ovat allergioiden pelisääntöjä. Mutta olet aina paljon turvallisempi sertifioidulla tuotteella kuin sertifioimattomalla tuotteella.

AllergyCertifiedissä he menevät sisään katsomaan kuinka ihmiset reagoivat tietylle ainesosaan tietyssä tuotteessa. Käyttäjänä voit vastata eri tavalla ainesosaan kahdessa eri tuotteessa ja muiden ainesosien koostumuksen kanssa.

Esimerkiksi ainesosa voidaan hyvinkin sallia shampoossa, jossa huuhtelet ainesosan nopeasti, mutta tämä ei ole sallittua iholle jätetyllä kasvovoiteella ja sen on tunkeututtava vaikutelman aikaansaamiseksi. Se voi olla myös ainesosa, joka on sallittu iholla, mutta ei huulilla.

Sertifiointiprosessi on pitkä ja monimutkainen, mutta se saa sinut vain kuluttajana tuntemaan erityisen varmasti vilpittömyydestä.

 

Miksi kaikki tuotteet ovat päällä zeroallergy.fi Sertifioima allergycertified?

Ihmiset takana zeroallergy.fi Yksi paikka, jossa voit olla varma, että kaikki koriin sijoitetut tuotteet olivat allergiasertifioituja.

Sertifikaatteja on monia, mutta kaikki eivät ole yhtä tunkeutuvia analyysityössään ja uskottavia kuin allergycertified. Lisäksi meille nolla -allergialla oli tärkeää, että se oli kansainvälinen sertifikaatti, ja juuri tämän perusteella valittiin allergiansertifioitu.

On tärkeää korostaa, että kaikki löytämäsi tuotteet zeroallergy.fi on allergyCertified sertifioitu. Joten ei riitä, että tuotemerkillä on joitain sertifioituja tuotteita. Se ei tee loput myymään zeroallergy.fi. Vain tuotteet ovat sertifikaatti.

Kirjoittamishetkellä löydät tuotteita alla olevista tuotemerkeistä osoitteessa zeroallergy.fiMutta pyrimme jatkuvasti laajentamaan aluetta, ja onneksi on yhä enemmän tuotteita, jotka on merkitty; Allergycertified.

 

 

Kuinka allergycertified -kehitys vaikuttaa?

AllergyCertificin esiintyvyydellä ja tunnustamisella on erittäin positiivinen vaikutus koko markkinoille Kauneustuotteet.

Yhä enemmän Tuotemerkit Alkaa yksinkertaisesti kehittää tuotteita allergycertified -ohjelmien mukaisten ohjeiden mukaisesti. Se on valtava positiivinen kehitys ja valtava ahkeruuden tuotemerkki allergiseen sertifiointiin.

Voi olla, että heidän logostaan ​​"yksi maailma - yhdestä etiketistä" tulee itse -täydentävä profetia, jos kehitys jatkuu tällä tavalla.

 

 

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter