Mikä on imu? – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Mikä on imu?

Imu on karvanpoistokäsittely, on allergiaystävällinen vaihtoehto perinteiseen vahahoitoon. Se on muinainen perinne ja sanotaan olevan vanhempi kuin perinteinen vahahoito. Imu voidaan päivittää muinaisille egyptiläisille ja on oikein, että menetelmä on edelleen olemassa tänään. Imu sisältää sticky sukkilemasass, jota käytetään sulan vahan sijasta, ja monet ihmiset raportoivat, että sokeri on vähemmän ärsyttävä ja tuskallinen kuin perinteinen vahaus.

Imu vs. vahaus

Useimmat ovat kuulleet vahasta. Olipa kyseessä pehmeä vaha jalkojen tai kova vaha bikiniliinille, useimmat ovat joko yrittäneet tai pitänyt ajatusta vahan käsittelystä jossain vaiheessa. Vahaus käyttää sulaa vaha, joka kovettuu ei-toivottuihin hiuksiin ja vetää hiukset ulos, kun vedetään nopeasti ja nopeasti pois iholta.

Imu on samanlainen prosessi ja jota usein kutsutaan sokeriksi. Mutta ei ole vahaa, on tärkeää, että on tärkeää. Miten sokerointi poistaa karvaiset? Sokerimassa voitelee iholla ja sitten vedetään kääntöliikkeellä. Sokeri toimii sen tahtonsa vuoksi erinomainen tapa poistaa karvat ja ne ovat poissa.
On suositeltavaa, että jotkut paikat käyttävät voiteita ennen ja jälkeen hoidon vähentämiseksi punoitusta ja ärsytystä.

Sokerivan vahan ainesosilla on erityisesti kolme hämmästyttävää ominaisuutta, jotka syvättyvät alla. Zero Allergialla Allergia aiheutti Alan ammattitaitoisen Vivi Truelsenin, ja emme ole epäilystäkään siitä, että se täyttää asiakkaidemme suuret odotukset.

Vähemmän tuskallista

Hevi Bodysugarararary. Poistaa helposti ja tehokkaasti karvat kehossa, ja toisin kuin muut vahatuotteet, karvat siirtyvät hiusten luonnollisella kotimaassa eikä päinvastainen. Tämä tekee hoidosta vähemmän tuskallista, antaa vähemmän rikkoutuneita hiuksia, hiusten vähentäminen pitkällä aikavälillä ja lopputulos on parempi ja parempi.

Helppo puhdistus

Hevi Bodysugarararary. on vesiliukoinen tuote, mikä tarkoittaa, että se on helppo puhdistaa hoidon jälkeen, vain haalealla vedellä. Sitä vastoin se tarkoittaa myös, että et voi työskennellä Hevin bodysuaalisuuden kanssa, jos iho on kostea, sitä käytetään Hevi-jauhetta.

Kuolleiden ihosolujen kuorinta

Yksi tulee HEVI-byysien käsittelyn jälkeen, kokea silkkinen pehmeä tulos, tämä johtuu siitä, että ainesosan ainesosat poistavat myös kaikki kuolleet ihosolut.

Muut vahatuotteet ovat usein niin voimakkaita, että ne myös poistavat monet elävistä ihosoluista, se voi Hevi Bodysugarararary. Ei niin eläviä ihosoluja kostea.

HevI-bodysualivuus sopii kaikille ihotyypeille ja voi jopa parantaa ekseemaa ja psoriaasi, koska se poistaa kuolleiden ihosolujen yläkerroksen ja alla olevan ihon paranemisen.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter