Minkä meikinpoistoaineen sinun pitäisi valita? – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Minkä meikinpoistoaineen sinun pitäisi valita?

Maiton puhdistaminen, puhdistusvaahto, puhdistusgeeli, puhdistus balsami, misellivesi ja niin edelleen ja niin edelleen… Rakas lapsella on monia nimiä.

Mutta saatat myös tietää tunteesta Vain sinä olet.

Tämä sekaannus voi myös johtaa siihen, että luopuvat puhdistustuotteiden viidakon ympärille ja siten valitsemalla ihonhoitorutiinin viidakon ympärillä. Mutta se ei kuitenkaan ole hyvä idea! Vanha meikki voi johtaa sekä tukkeutuneisiin purjoihin, ärtyneisiin silmiin että kuivaan ihoon. Iho tarvitsee tauon, esimerkiksi yön aikana, missä sen voidaan antaa hengittää ja toipua. Siksi hyvä perusta mukavalle, terveelle ja sileälle iholle on hyvä ihonhoitorutiini, joka sisältää puhdistuksen.

Jos olet yksi niistä, jotka eivät tunnista yllä olevaa, lue sitten täällä ja saatat olla onnekas saada selvennys joskus ja kaikki.

1 Maitopuhdistus:

Puhdistavalla maidolla saat puhdistustuotteensiellä syvällä kiinnitetty vaikutus tehokkaastiPoistaa meikin. 

Hieronnat puhdistavaa maitoa hyvin ihoonpienillä pyöreillä liikkeillä. SilloinPuhdistat sen kuivalla tai kostutetulla kankaallatai puuvillasuppia. On hyvä käyttää aSkintoninen jälkikäteen, viimeisen poistamiseksiMaitoa ja meikkiä.

Puhdistusmaito Nilens Jord SisältääMuun muassa ravitsevan panthenolin jaSuojattava E -vitamiini E -vitamiini

Maitoa voidaan käyttää kaikki ihotyypit, muttaOn erityisen hyvä kuivalle iholle.

2 Puhdistusvaahto:

Puhdistusvaahdolla saat puhdistustuotteen, joka poistaa helposti ja tehokkaasti meikin ja lian iholta.

Hieronnat puhdistusvaahtoa hyvin ihoon pienillä pyöreillä liikkeillä. Sitten voit puhdistaa sen vedellä. Kun käytät puhdistusvaahtoa, on tärkeää, että poistat silmämeikin erillisellä silmämeikinpoistoaineella ennen kuin peset loput kasvosi.

Puhdistuskulho Ivy Aïa Sisältää muun muassa B3, joka vaikuttaa tulehduksellisiin, rauhoittaa punoitusta ja aknetta ja voi estää pigmentin muutoksia sekä parantaa ihon esteen toimintaa ja joustavuutta.

Kaikki ihotyypit voivat käyttää puhdistusvaahtoa.

3 Puhdistaja:

Puhdistusaineella saat puhdistustuotteen, joka voi tehokkaasti poistaa meikin ja lian ihostasi.

Hieronnat puhdistusainetta hyvin ihoon pienillä pyöreillä liikkeillä. Sitten voit puhdistaa sen vedellä. Kun käytät puhdistusgeeliä, on tärkeää, että poistat silmämeikin erillisellä silmämeikinpoistoaineella ennen kuin peset loput kasvosi.

Puhdistusgeeli Miild Sisältää muun muassa aloe vera -uutteen ja vehnäproteiinin, joka toimii vaalimisessa, samoin kuin petosta, joka auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kollageenia.

Puhdistusgeeli on erityisen hyvä rasvaiselle ja yhdistetylle iholle ja iholle, jolla on taipumus epäpuhtauksiin.

4 Misellivesi:

Puhdistusvedellä tai misellivesillä saat all-in-one-puhdistustuotteen, jolla on useita toimintoja yhdessä tuotteessa.

Itse asiassa tarvitset tämän yhden tuotteen vain ihon puhdistamiseksi. Voit käyttää tuotetta sekä silmämeikin poistamiseen ja puhdistamaan ihosi likaa ja meikkiä varten.

Misellari vesi Ecooking Lisäksi se auttaa lisäämään ihosi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Ja sisältää: aloe barbadensis -lehden vesi, kurkkuuute ja C -vitamiini

Kaikki ihotyypit voivat käyttää misellivesi, mutta se on erityisen hyvä herkälle ja herkälle iholle.

5 Puhdistus balsami:

Puhdistusaineella saat sieltä puhdistustuotteen, jossa paksu ja kermainen rakenne poistaa sekä meikin että lian huolellisesti.

Hieronnat balsamia ihoon pienillä pyöreillä liikkeillä ja anna sen toimia muutaman minuutin ajan ennen puhdistamista haalealla vedellä. Vaihtoehtoisesti voit myös poistaa balsamin kankaalla huuhtelemaan haaleaan veteen.

Puhdistaa balsami Nilens Jord On kermainen rakenne, joka muuttuu ihon silkkiseksi öljyksi. Se sisältää muun muassa oliiviöljyä ja sheavoita, mikä auttaa kostuttamaan, huolehtimaan ja ravitsemaan ihoa.

Puhdistavat balsamit ovat erityisen hyviä kuivalle ja yhdistetylle iholle.

Voit ostaa kaikki edellä mainitut tuotteet Nuler Allergy.DK: sta, samoin kuin nähdä loput laajasta valikoimastamme erilaisia ​​puhdistustuotteita. Lisäksi kaikki tuotteemme ovat sertifioituja ja voit aina turvallisesti ja turvallisesti ostaa suosikkituotteitasi spekuloimatta endokriinisistä häirinnästä tai muusta.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter