Kuinka käyttää rusketusrasuja – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Kuinka käyttää rusketusrasuja

Kuka ei rakasta herkullista ruskeaa ihoa - varsinkin kun kesä lähestyy? Kaikilla ei ole aikaa laittaa aurinkoon - tai haluavat riskiä aurinkovaurioista - siksi itse rusketus on todella hyvä vaihtoehto.

Itse rusketus on erittäin suosittu ihmisille, jotka haluaisivat herkullisen auringon hehkua huolehtimatta aurinkovaurioiden riskistä. Haluatko hypoallergeenisen itse rusketuksen, kannattaa ehkä kokeilla Rusketuspisarat -sta IVY AÏA. Rusketus pudottaa IVY AÏA Toimii sekä keholle että kasvoille - siksi et tarvitse kahta erilaista tuotetta herkullisen auringon hehkua saavuttamiseksi.

Taran -tipat lisäät yksinkertaisesti normaaliin kasvovoide- ja vartalovoideesi. Lisää 2-4 tippaa kasvovoide, Sekoita se kämmeniin ja levitä koko kasvosi.

Muista aina pestä kädet huolellisesti sen jälkeen. Jos joudut laittamaan meikkiä jälkikäteen, on parasta, että annat sen kuivua 5 minuutin ajan ennen meikin levittämistä.

Vartaloon vain sekoitat vain valitut pudotukset Vartalovoide Ja levitä se vartaloon - pese kädet jälleen hyvin, kun olet valmis. Muista, että rusketuspisaroita ei voida käyttää yksin - niitä on aina sekoitettava kerman kanssa.

Suurin osa saattaa haluta käyttää 2 tippaa rusketuspisaroita kasvoihin ja käyttää 4 vartaloon. Tämä johtuu siitä, että kasvojen iho saa usein enemmän aurinkoa kuin vartalo, koska kasvosi saavat silti paljon luonnollista aurinkoa.

Se Herkullinen aurinko hehku Rakennetaan vähitellen ja kestää 3-4 päivää-enemmän tippoja, sitä enemmän hehkua. Voit käyttää ruskeanpisaroita joka päivä tai kun luulet sen olevan välttämätöntä.

Kaikki riippuu siitä, mitä hehkua haluat saavuttaa. Tan -tipat eivät anna niin paljon väriä kuin muutkin itsevaranteet voivat käyttää sinua. Siksi voit käyttää rusketuspisaroita kehosi voidetta joka kerta, kun tarvitset sitä voimakkaamman auringon hehkua, jos haluat tämän.

Kuten itse rusketus, tietysti muista, että väri kasvaa levityksen jälkeen. Siksi ota hiljaa levittääksesi enemmän rusketuspisaroita. Kokeile sitä hiljaa.

On tärkeää mainita, että rusketuspisarat eivät sisällä aurinkokerrointa, jotta se ei suojaa auringonsäteiltä. Siksi, jos olet hyvin ulkona auringossa, sinun on silti muistettava aurinkovoidetta, jotta vähennät aurinkovaurioiden riskiä.

Sinun ei myöskään saa käyttää rusketusta tai vaurioituneesta ihosta. Siksi kiinnitä huomiota ihoosi, kun käytät rusketusta.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter