Miksi valita Nulallergi.dk?
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Miksi valita Nulallergi.dk?

Nulallergi.dk:n asiantuntijana ja osaomistajana olen kaivannut verkkokauppaa, jossa kaikki tuotteet ovat sertifioituja ja josta voi turvallisesti ostaa ihonhoitotuotteita ilman haitallisten ja allergisoivien aineiden sisältöä. Tällä nulallergi.dk myymme vain AllergyCertifiedin sertifioituja tuotteita.

AllergyCertified on maailmanlaajuinen merkki, ja se on myös markkinoiden tiukin haitallisten ainesosien, hajuvesien ja säilöntäaineiden pitoisuuden suhteen.

Päivittäisestä työstäni erikoislääkärinä tiedän, kuinka paljon allergiset häiriöt vaikuttavat sekä lapsiin että aikuisiin. Tiedän myös, että tärkein tapa välttää allergiset iho-olosuhteet ja ekseema on estää.

Siksi huolehdi ihostasi ja huolehdit myös immuunijärjestelmästäsi ja vältät siten ihottumaa ja allergioita.

Suosittelen ennakoivaa ihonhoitoa, joka on uusi asia allergian ehkäisyssä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti: pidä huolta ihostasi ja vältä allergioita! Iho on immuunijärjestelmäsi ensimmäinen ja tärkein este haitallisille kemiallisille aineille, jotka voivat laukaista ihoallergioita, tai ihon pääsyn kautta muualle kehoon ja johtaa esimerkiksi ruoka-aineallergioihin.

Allergiat johtuvat immuunijärjestelmämme ylireagoimista ja ovat kansantauti.

Kolmanneksella tanskalaisista lapsista on ollut allergisia sairauksia 5-vuotiaana, ja nyt on tieteellistä näyttöä siitä, että allergeenivapaat ihotuotteet lapsille vähentävät allergioiden ja lapsuuden ihottuman riskiä 50 prosentilla. Puolet aikuisväestöstä kokee epämukavuutta, joka liittyy yhteen tai useammaen 11: stä yleisesti löydetystä tuoksusta tai kemiallisesta aineesta.

Allergiavapaat tuotteet ja terveellinen ja hyvin hoidettu iho ovat siksi tärkein suoja allergioita vastaan. 

Jos haluat ihon toimivan esteenä ja suojaavan sinua, sinun on suojattava ihosi. Lisää iholle hyvää ihonhoitoa luonnollisen kosteuden ylläpitämiseksi ja muodosta siten vahva este.

Siksi käytä hyvää allergiatonta kosteusvoidetta joka päivä kehollesi ja kasvoillesi ja vältä haitallisia kemikaaleja - ja pidä erityistä huolta lapsesi herkästä ihosta. Silloin ennaltaehkäisy on itse asiassa käytössä.

Osta vain AllergyCertified-merkkisiä ihonhoitotuotteita.

AllergyCertified-logolla olevia tuotteita valittaessa voit luottaa siihen, että jokainen tuotteen ainesosa on käyty huolellisesti läpi ja että alan asiantuntijat ovat tehneet samanaikaisesti riskinarvioinnin. AllergyCertified toimii tuotteiden sertifioimiseksi ympäri maailmaa. Kun näet tuotteessa AllergyCertified-logon, voit olla varma, että allergioiden riski on mahdollisimman pieni. 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter