Ivy AIA Ripsien ja kulmakarvojen seerumi - uusi tai vanha? – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Ivy AIA Ripsien ja kulmakarvojen seerumi - uusi tai vanha?

Ivy AIA Ripsien & kulmakarva seerumi on viime aikoina ollut hullu suosittu, ja syystäkin.

Ripsien seerumi Ivy Aïa. voi tarjota sekä vahvempi, pidempi ja täyteläisempi ripset, ja jotka eivät halua, että? Mutta hintaero eri seerumi on suuri ja se voi olla vaikea valita yksi monista vaihtoehdoista.

Yksi tuotteita Ivy AIA, joka on erittäin rakastettu ja myös erittäin hyvä vaikutus, Ivy AIA Ripsien seerumi. Tämä tuote on myös edullinen maksaa hinta 80-90 kr., Jos kalliimpia Ripsien seerumi voi maksaa jopa 550 kr. Vaikutus Ivy AIA Ripsien seerumi on hyvin dokumentoitu, ja kun otetaan huomioon alhainen hinta, se ole sattumaa, että se on tullut erittäin suosittu valinta, kun se tulee investoida Ripsien tai kulmakarva Seerumin.

Vaikuttava aine Ripsien & Kulmien seerumi
Valtaosa Ripsien ja kulmakarvojen Seerumi sisältää vaikuttavana aineena prostaglandiini, joka tunkeutuu karvatupen ja stimuloi hiusten kasvua. Ongelmana on, että prostaglandiini on huume, joka voi olla vakavia sivuvaikutuksia sekä silmän potilaille ja raskaana olevat naiset, ja samalla voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Ruotsissa on kiellettyä myydä sisältävien kosmeettisten valmisteiden prostaglandiinia ja Tanskassa terveyslautakunta nyt katsomalla tapaus.

Ripsien ja Kulmien seerumi ilman prostaglandiinia
Ivy AIA Ripsien ja kulmakarvojen Seerumi tehdään kaksi versiota, joita yleisesti kutsutaan "uusi" ja "vanha". Ero näiden kahden välillä on, että "uusi" sertifioitu AllergyCertified, mikä tarkoittaa, että ne eivät sisällä allergeeneja ja hormonaalisten haitta ja luokiteltujen karsinogeenien ja hajuvettä. *

Uuden "Ivy AIA Ripsien seerumi siis sisällä mitään haitallisia ainetta prostaglandiinin. Sen sijaan, se sisältää vaikuttavana ja melko turvallinen ja vaaraton ainesosat peptidit ja biotiini, jotka ovat aineita, jotka antavat halutun vaikutuksen.

Vanha "versio Ivy AIA Ripsien & kulmakarva joka sisältää prostaglandiini muodossa aineen dekloori DIHYDROXI difluori Ethylcloprostenolamide.

"Uusi" vs. "Vanha"
Molemmat Ivy AIA Ripsien ja kulmien Seerumin versiot hyviä tuloksia, jos sitä käytetään ohjeiden pakkauksessa. Useat sanovat käyttämällä uutta, sertifioitu versiot hieman kauemmin nähdä tuloksia (4-6 viikkoa), jossa vanhaan versioon voi nähdä tuloksia jo 3-4 viikon kuluttua.

Käytössä Nulallergi.dk myymme ainoastaan ​​tuotteita AllergyCertified logoa niin siellä sinulle Nulallergi vain ostaa uusi, sertifioitu painokset Ivy AIA Ripsien & -silmänympärysseerumi ☺

*AllergyCertified on kaikkein tiukimpia maailmassa suhteessa tuotteiden hyväksyntä joten kun tuote on sertifioitu ja kuljettaa niiden logo, sinä kuluttajana olla varma, että se ei sisällä toivottuja kemikaaleja. Lisäksi allergeenit, tarkista allergyCertified myös luokiteltu hormonaalisten haitta, karsinogeenien, ja tuotteet on vastaava ei sisällä hajuvettä.

Linkit lisätietoihin:

Uusi versio, vanha versio Ivy AIA Ripsien & -silmänympärysseerumi

comment 1 kommentti

E
Emma calendar_today

Hej. Jeg har lige fået lavet eyelash extensions, og de anbefaler man bruger en serum uden olie, da det kan opløse limen. Jeg har læst ingredienslisten igennem, og jeg synes ikke det ser ud til, at der er olie i Ivy Aïa eyelash serum. Kan det passe?
Mvh Emma

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter