Ivy AIA kasvoseerumi: Kumpi minun pitäisi valita? – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Ivy AIA kasvoseerumi: Kumpi minun pitäisi valita?

Face seerumi Ivy AIA

face seerumi

Ivy AIA on ihonhoitosarjan huolella valittuja ja testattuja ainesosia, joita voidaan käyttää kaikkien, sekä laadukkaita tuotteita on nyt liittynyt 4 uusia tehokkaita seerumit.

Ivy AIA syntyy siitä ajatuksesta, että ihon puhdistus on oltava yksinkertainen ja tehokas, tinkimättä. Kaikki Ivy AIA tuotteet Zero allergiaEi allergiaa aiheuttavia aineita, Cruelty-Free, 100% vegaani ei sisällä hajusteita, parabeeneja, carcinogs ja väriaineita. Kaikki Ivy AIA tuotteet ovat allergia sertifioitu kehitetty Tanskassa kauneuden asiantuntijoiden ja testattu ja hyväksytty ihotautilääkäreitä.

Ihonhoitotuotteet sarja Ivy AIA muodostaa käsitys, että korkea laatu ja korkeat hinnat ovat aina sidoksissa, täällä saat laatutuotteita dokumentoitu vaikutus edullisella hinnalla.

Jonka seerumin pitäisi valita?

Kasvoseerumi KOLLAGEENITämä seerumi jännitteitä,: elvyttää / elvyttää ja kosteuttaa ihoa.

Sovellus
Levitä puhdistaa iho ennen kosteusvoidetta.

Aktiiviset ainesosat

C-vitamiini
C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit voivat johtaa ennenaikaiseen ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Antioksidanttinen vaikutus C-vitamiini suojaa UV aiheuttamaa aiheuttamat vahingot vapaita radikaaleja, jotka voivat
Estä vanhetessa ja ihosyöpä. Se samalla lisää lujuutta
säätelemällä kollageenin tuotantoa. Antioksidantteja, kuten C-vitamiinia voidaan käyttää myös hoitoon tummat täplät ja hyperpigmentaatio.

Hyaluronihappo.
Pitää ihosi kostutetaan ja loistava, ja on ryppyjä ominaisuuksia. Koska sen kyky sitoa suuria määriä vettä, iho pysyy kostutettu, ja tämä estää kehitystä ryppyjä. Samaan aikaan, olemassa olevat rypyt ovat jo vähentyneet se imee vettä ja kosteutta, säilyttäen sen, ja siten se voi täyttää paikat, ihon, jossa on ryppyjä.

Kasvot seerumin C-vitamiininTämä seerumi ehkäisee vapaiden radikaalien *, kasvaa kollageenin tuotantoa, parantaa värin ja tasoittaa ihon sävyn.

Sovellus
applyedpuhdistaa ihon ennen kosteusvoidetta.

Aktiiviset ainesosat

KIWI EXTRACT
Kiivi korkea C-vitamiinin ja E voidaan auttaa uudistaa ja elvyttää väsynyttä ihoa sekä tehdä kiinteyttää ihoa. Antioksidantit kiwifrugter neutralisoida vapaita radikaaleja *, mutta aminohapot hoitoon UV vaurioita. E-vitamiini lisää kollageenin tuotantoa ja kosteuttaa ihoa niin, että juonteita tasoitetaan.

Natrium askorbyylifosfaatti 3%
Natrium scorbyl fosfaatin (tanskaksi) toimii antioksidanttina, joka on
aine, joka neutraloi vapaita radikaaleja *. Kangas voiSiksi estämään tai viivästyttämään että muita terveellisiä kemiallisiaaineita.tai elimiä kehossamme hapettuvat ja näin loukkaantunut tai tuhottu.KunNatrium scorbyl fosfaattia. Levitä iholle, se voi auttaa jarruttaa ikääntyminen ja muodostumista juonteita ja ryppyjä.

 

Kasvoseerumi MAITOHAPPOTämä seerumi tarjoaa lempeä ja hellävarainen hilseily ihon, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja ihon rakennetta. 

Sovellus
Levitä puhdistaa iho kerran päivässä - mieluiten ennen nukkumaan. Aina poistua kanssa kosteusvoidetta. Älä käytä herkälle iholle tai vaurioituneen ihon. Jos käytät sitä päivällä, käytä aina SPF suojaa. Jos koet ikävyyksiä, pysäytys käyttöä. Vältä katsekontaktia.

Aktiiviset ainesosat

Maitohappo.
Maitohappo menee myös maitohappobakteerien nimet. Maitohappo on yksi tunnetuimmista AHA-haposta ja testattu vuosikymmenien ajan sen vaikutuksesta iholle. Maitohappo on todella hyvä ihonhoito-ainesosa.
Maitohappoa käytetään ensisijaisesti sen kuorintavaikutuksen vuoksi. Se on hienoa hajottaa materiaalia, joka pitää yhdessä kuolleiden ihosolujen kanssa. Se on erityisen hyvä epäpuhtaus, rasvainen ja hormonaalisesti ehdollinen akne, koska se estää kuolleet ihosolut muodostamasta epäpuhtauksia iholla. Maitohappo on myös yksi AHA-haposta, jotka voivat parantaa epätasaista ihon sävyä.

 

Kasvoseerumi HyaluronihappoTämä seerumi kosteuttaa, vähentää hienoja viivoja ja antaa sinulle loistavaa ihoa.

Sovellus
SovelletaanPuhdistettu iho ennen kosteusvoidetta.

Aktiiviset ainesosat

Provitamiini B5.
Panthenol koostuu Provitamin B5: stä. Kun Provitamiini B5.
tunkeutuu ihoon, se muunnetaan aktiiviseen aineeseen pantototeiksi (B5-vitamiini), joka on välttämätön iholle toimimaan normaalisti. Provitamiini B5 kiihdyttää ihon luonnollista paranemista ja samalla vähentää vesihöyryä.

Hyaluronihappo.
Pitää ihosi kostutetuksi ja loistavalla ja sillä on ryppyjä. Koska se kykenee sitomaan suuria määriä vettä, iho pysyy kostutettuna, ja tämä estää ryppyjen kehityksen. Samanaikaisesti olemassa olevat ryppyjä ovat jo vähentyneet, kun se imee vettä ja kosteutta säilyttäen sen, ja siten se voi täyttää paikkoja ihossa, jossa on ryppyjä.

______________________________________________________________

* Vapaat radikaalit

Vapaa radikaalit ovat molekyylejä, jotka ovat epävakaa ja siksi hyvin haluavat muodostaa yhteyden aineeseen ja tuhota (hapettaa) se. Vapaat radikaalit näyttävät jatkuvasti reaktioihin muiden aineiden kanssa, jotta ne tulevat vakaiksi. Tällä tavoin he voivat luoda tuhoa, joka voi aiheuttaa solujen muutoksia kehossamme. Täällä antioksidantit voivat lopettaa vapaat radikaalit radingit toimimalla muiden kemiallisten aineiden varajäseniksi.

Vapaa radikaalit muodostetaan suuremmilla määrillä, esimerkiksi:

  • tupakan savu
  • alkoholin saanti
  • Säteily (esimerkiksi auringonotto)
  • saastunut ilma
  • stressi
  • Lihavoidut ruokavalio
  • infektiot.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter