Ivy AïA Alkuperä ja filosofia – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Ivy AïA Alkuperä ja filosofia

Ivy Aïa. on suhteellisen uusi allergia lyhyt brändi markkinoilla. Se perustettiin vuonna 2017 ja se on kehitetty Tanskassa. Heidän tehtävänsä oli valmis alusta alkaen. Kyse oli ihonhoidon sarjan luomisesta huolella valituilla ja todistetuilla ainesosilla, joita kaikki voi käyttää ilman huolenaiheita allergioista.

Ivy Aïan joukkueen tavoitteena oli luoda ihonhoito sarja, jossa päivittäinen rutiini olisi yksinkertainen ja tehokas vaarantamatta. Siksi on myös, että kaikki tuotteitaan tuotetaan ilman allergeenisia aineita, voi olla julma vapaa *, 100% vegaani ja eivät sisällä hajusteita, parabeeneja tai väriaineita.

Kun pyydämme ihmisiä Ivy Aïan takana, ei ole epäilystäkään heidän vastauksensa siitä, että ihonhoito on korkealaatuisessa ja filosofiassa sekä tavoitteen on oltava luotettava. On myös syytä, että kaikki Ivy Aiïas -tuotteet testataan ja hyväksytään allergian sertifioimalla, joten ei ole pelkästään yritysten sanoja hyvä taidetta, se on erittäin koulutettuja dermatologeja.

Normaalisti korkealaatuinen on yhtä suuri kuin korkeat hinnat, mutta sillä ei ole merkitystä Ivy Aïas -tuotteista. Täällä saat allergin laatua edulliseen hintaan.

Sitä käytetään usein käyttämään hajuvettä kauneudenhoitotuotteissa, joita varmasti tiedät myös eräistä tuotteista, jotka ovat kotona hyllylläsi. Ivy Aïassa se on osa filosofiaa, joka ei käytä hajuvettä tuotteissa. Kun pyydät tiimiä takana, se on todistettu valinta, koska he eivät usko, että se kuuluu ihonhoitotuotteisiin ja se voi olla allergeeninen. Siksi ei ole olemassa tuoksuja joissakin tuotteissa, jotka voidaan ostaa Ivy Aïasta.

Kaikki Ivy Aïas -tuotteet sertifioiduista allergiasta aiheutuivat. Zero Allergia myymme vain allergia-sertifioituja tuotteita, jotka myös tekevät siitä täydellisen ottelun löytämään Ivy Aïas -tuotteita hyllyillä. Allergia on tanskalainen, mutta kansainvälinen sertifiointi. Allergia aiheutti kaikki tuotteissa saatavilla olevat ainesosat ja riskinarviointi allergioille suoritetaan. Hallinnoi tuotteita tämän kattavan tutkimuksen, ja he elävät allergiasta asetetuista vaatimuksista, he voivat saada sertifikaatin ja voit turvallisesti käyttää löysä.

Ympäristö on myös huolissaan joukkueen takana Ivy AIA, mikä tarkoittaa, että heillä on objektiivinen, että kaikki tuotteet muovipakkausten tulee olla uudelleenkäytettäviä muovista.

Allergian sertifioinnin sertifikaatin lisäksi kuluttaja-neuvosto on ajatellut kemia myös testasivat myös Ivy Aïan tuotteita.
Kun kuluttaja-neuvosto uskoo, että kemia voi tuottaa yhden kolmesta eri rankingista. Allergiaystävällisen tavoitteen mukaiset tuotteet haluavat usein luokitella A-pulloksi, koska kriteerit ovat tiukempia.

A-Kolbe-tuotteet eivät sisällä ongelmallisia ainesosia tai ainesosia, jossa epäilee ympäristövaikutuksia tai terveysriskiä.

Voit kokeilla turvallisesti Ivy Aïan tuotteita ja ne voidaan ostaa suoraan tässä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter