Kosmetiikka voi aiheuttaa allergioita – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Kosmetiikka voi aiheuttaa allergioita

Oletko koskaan kuullut nanohiukkasista? Nanohiukkasia esiintyy usein kosmetiikassa, mutta ei vielä tiedetä, ovatko nanohiukkaset haitallisia ja voivatko ne aiheuttaa allergioita. Tässä artikkelissa saat hieman viisaampaa siitä, mitä nanohiukkaset ovat ja mitä voiteita voit käyttää allergioiden kehittymisen välttämiseksi.


Mitä tiedämme nanohiukkasista ja allergioista?

Nanohiukkasia lisätään kosmetiikkaan kahdesta syystä. Niitä levitetään kosmetiikkaan joko sen varmistamiseksi, että ne asettuvat iholle tai hiuksiin joko näkyvässä tai näkymättömässä kerroksessa tai tunkeutuvat ihoon. Nanohiukkasia on läsnä esimerkiksi joissakin luomiväreissä kestävyyden parantamiseksi ja luomiväri makaavan näkyvänä kerroksena iholla. Aurinkosuojatuotteissa on myös nanohiukkasia, mikä saa voiteen asettumaan näkymättömäksi kerrokseksi iholle. Nanohiukkasia esiintyy myös erityyppisissä ryppyvoiteissa, ja niiden tarkoituksena on varmistaa, että ryppyvoide tunkeutuu syvälle ihoon. Näiden nanohiukkasten sisällä on piilossa useita aineita, jotka ovat voiteen vaikuttavia aineita. Nanohiukkaset liukenevat jonkin ajan kuluttua ihon sisällä ja aineet, joissa on vaikuttavia aineita, vapautuvat.

Nanohiukkasia on erityyppisiä, kuten liposomit ja polyesterihelmet. Näiden kahden tyyppisten nanohiukkasten tarkoitus voiteissa on sama - nimittäin saada vaikuttavat aineet tunkeutumaan ihoon. Liposomeja, jotka ovat pieniä rasvahelmiä, esiintyy usein ryppyvoiteissa, mutta sinänsä ne eivät ole sinänsä vaarallisia. Ei kuitenkaan tiedetä, onko tapa, jolla liposomit kuljettavat aineita ihoon, allergeeninen, esimerkiksi aineiden pitoisuuden vuoksi. Ei nanohiukkaset itse aiheuta allergioita, vaan pikemminkin aineet, joita ne kuljettavat ja vapauttavat ihon sisällä. Nanohiukkasten ja allergeenisten aineiden yhdistelmä voi siten aiheuttaa allergisen reaktion. Jokaisella kosmetiikkayrityksellä on omat nanohiukkastyyppinsä, joten on vaikea määrittää, mikä allergiariski on yksilölle.


Haluatko välttää allergisia reaktioita? Joten mene johonkin allergiaystävällisistä voiteista

Tarvitsetpa vartalovoiteen, kasvovoide tai aurinkovoidetta, voit helposti välttää allergiset reaktiot valitsemalla allergiaystävällisen voiteen. Onneksi tällaista voidetta on saatavana useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.


Vartalovoide

IVY AÏA ovat tunnettuja ylellisistä tuotteistaan ​​kohtuuhintaan, jotka ovat sekä hajusteettomia että AllergyCertifioituja, mikä tarkoittaa, että heidän tuotteitaan käytettäessä on pienin mahdollinen allergiariski. IVY AÏA: lla on sekä herkullinen vartalovoide ja vartalovoide niiden alueella, joka jättää ihosi pehmeäksi ja vailla allergisia reaktioita.

Kasvovoide

Nilens Jord on paljon tuotteita, jotka on suunniteltu suojaamaan ja hemmottelemaan kasvojasi. Niiden valikoima kasvovoiteet sisältää sekä päivä- että yövoiteet, silmävoiteet, kasvonaamiot sekä useita voiteita, joilla on Anti Age -ominaisuuksia.


Aurinkovoidetta

Allergiaystävällinen aurinkosuojatuotteet On Siellä täytyy suosittu valinta. Derman aurinkovoidetta on saatavana sekä korkealla että matalalla aurinkokerralla, ja sitten löydät myös aurinkosuojatuotevalikoimastamme sekä jälkipäivä- että aurinkoöljyjä.




Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter