Herkulliset suuret ja pehmeät hiukset City Fal Geen – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Herkulliset suuret ja pehmeät hiukset City Fal Geen

Haluaisitko hiustuotteetKuka on hypoallergeeninen, jotta olet turvattu allergisia reaktioita vastaan, et varmasti mene alas laatuun.

Tuotteet Falengreen on allergiaJoten he ovat allergifrie, mutta se ei varmasti ole tehnyt tuotteiden laatua pahempaa.

Shampoo ja hoitoaine Falengreen, olet varma hyvästä pohjasta hiuksillesi, riippumatta siitä, kuinka sinä tyylit sen.

VOLUME SHAMPOO Ei 02. Lisää äänenvoimakkuutta hiuksiin samalla, kun se myös antaa kosteutta ja ravitsemusta. Haluatko hiukset paljon äänenvoimakkuutta, niin tämä shampoo on todella hyvä alku.

Shampoo lisää äänenvoimakkuutta hiuksiin - myös ilman puhalluskuivausta. Puhalla hiukset, ilmeisesti saat paljon enemmän äänenvoimakkuutta, mutta tiedä vain shampoo, saat vähän äänenvoimakkuutta, vaikka se olisi vain ilmakuivaaja.

Shampoo sisältää myös auringonkukkaöljyä, joka suojaa hiukset haitallisilta UV-säteiltä auringosta.

Tämän shampoo, siksi saat äänenvoimakkuutta, kosteutta, ravintoainetta ja suojaa hiuksissasi. Shampoo ei sisällä hajuvettä, joten se on täydellinen, jos sinulla on hajuvesillergia.

Vaikka se ei sisällä hajuvettä, haistaa se hienosti ja lisää mitään äärimmäisiä tuoksuja hiuksillesi. Shampoo jättää hiukset pehmeästi, hieman tilavuudella ja puhtaalla tuoksulla.

Parhaaseen tulokseen suositellaan, että shampoojen käytön jälkeen Ilmastointilaite nro 08 By Falerenen. Balm vahvistaa hiuksia lisäämällä paljon kosteutta. Tyylit sinua hiuksille, joilla on lämpö - onko se puhaltaa kuiva, suora rauta, curling rauta tai vastaava - se voi olla kovin vaikea hiuksille, joten se on nopeampi kulunut.

Tämä balmi lisää tarvittavaa voimaa käyttämällä ainesosia, kuten vehnäproteiinia ja palmuöljyä. Kuten kaikki muut ballsammerit, tämä lisää myös runsaasti kosteutta hiuksiin, mutta voit myös käyttää sitä hiusluvuina. Onko hiukset tarvitsevat ylimääräistä kosteutta, voit edullisesti jättää pallon hiuksiin pitkään, samoin kuin hiukset chur, joten se on kauemmin käsitellä hiuksia. Tuote on siten 2i1, koska se on sekä hoitoaine että yksi Hair Cur..

Kaupungin Falengerenin herkulliset tuotteet auttavat sinua saamaan herkullisia hiuksia, riippumatta siitä, miten haluat tyylistä sen. Sinun ei tarvitse pelätä haitallisia ja allergeenisia ainesosia Falerenin kaupungin tuotteilla, joten voit turvallisesti käyttää tuotteita saada herkullisia hiuksia ansaitsette.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter