Miild - Tuli täytyy tietää! – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Miild - Tuli täytyy tietää!

Hypoallergeeniset kauneustuotteet Miild

Ehkä kuulit tanskalaisesta kauneuspalosta Miild - Tai ehkä sinulla ei ole? Jos jälkimmäinen on tapaus, se näkyy ajoissa.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että 1 4 naisella EU: ssa kehittää ihon allergiaa jossain vaiheessa elämässään. Yksi suurimmista syistä tähän on haitalliset ainesosat, jotka löytyvät joissakin kauneustuotteissa. Juuri siitä, miksi on niin uskomattoman tärkeää miettiä, mitä ainesosia on tuotteissa, joihin olet aiheuttanut ihoa - ja vielä tärkeämpää valita sertifioituja kauneustuotteita.

Miild Sen lisäksi, että se on 100% tanskalainen kauneus tulipalo, myös maailman ensimmäinen meikkibrändi, joka on voinut esittää kolmen tunnustetun sertifikaatin yhdistelmän kaikista tuotteistaan: Allergian sertifioitu, Pohjoismainen EcoCert.

Tarina takana:
Miild Luodaan ja ohjaa meikkitaiteilijoita Tine Svendsen ja Tanja Gregersen, jotka henkilökohtaisen kokemuksen kautta ovat kokeneet allergioita meikkiin ja tästä syystä on toiminut tarkoituksellisesti kehittää sertifioitu meikki, joka on turvallinen kaikille.

Tanja on moniklistinen ja kärsii atopisesta ekseemasta. Allergia on aina ollut osa päivittäistä elämää. Valitettavasti näiden allergisten reaktioiden taajuus oli vähemmän kuin Tanja tuli vanhemmaksi. Tanjaa kehotti sekä lääkäreitä, ystäviä ja perheenjäseniä aloittaa uran meikkitaiteilijana, mutta tästä huolimatta hän päätti silti mennä näin. Ei kuitenkaan ollut kauan ennen kuin hän tajusi, että kriittiset ravistot voivat silti olla oikein ja meikkitaiteilijan seuraukset olivat niin huonoja, että hänet olisi lääkkeitä päivittäin. Tanjan siksi oli löydettävä ratkaisu ja yhdessä Tinein kanssa, hän otti asian omasta ja alkoi Miild.

Tine kokenut jo vuosia, että hän yhtäkkiä päivittäin sai geenejä jatkuvasti silmät ja nenä, lukematon aivastelu ja silmut koko kasvot. Koko töissä makeupristina hän oli altistunut liikaa kemiaa ja hänen ruumiinsa sanoi nyt ihon allergian muodossa. Diagnoosin saamisen jälkeen Tines tuli neuvostolle ekologista meikkiä. Ainoa ongelma oli juuri sitä, että se oli uskomattoman vaikea löytää orgaanista meikkiä. Aina oli jotain, että pituus ei voinut sietää erilaisia ​​tuotteita, joita hän nousi hyllyiltä. Siksi pituus tajusi, että markkinoilla oli erittäin hyvä vaihtoehto, mikä oli 100% avointa, vaarattomia ja sitä voitaisiin käyttää allergikoille. Siksi hän loi Miild yhdessä Tanjan kanssa. 

TEHTÄVÄ JA NÄKEMYS:
Miild On kehitetty tavoitteena mullistaa kauneuden maailmankaikkeuden keskittymällä ympäristöön, mieheen ja luontoon. Luottamus, vastuu ja avoimuus ovat arvot Miild Ja tehtävänä on vaatia kosmeettisen maailman avoimuutta. Kanssa Miild Uskoo, että kaikilla on oikeus tietää, mitä he aiheuttavat ihonsa ja pikemminkin sen on tietenkin oltava kysymys kuin haaste mukavaksi kauneuden tuotteiden valinnassa.

Siksi voimmeZero AllergiaSuosittele selvästi Miild's Productsin ostamista, koska olet taattu kauneudenhoitotuotteet, joilla ei ole kompromisseja allergiasta tai tuotteiden laadusta. Miild Ovat käynnistäneet meikki kokoelman, johon kuuluu jauhe, ripsiväri, eyeliner, silmävarjot ja säätiöt. Lisäksi ne ovat myös käynnistäneet harjat ja ihonhoitotuotteet, jotka koostuvat puhdistusvoideista, sumuista ja öljystä

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter