Lasten kynsikiillotus -FABLAB tuotteet, joissa on AllergiCertified – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Lasten kynsikiillotus -FABLAB tuotteet, joissa on AllergiCertified

Äiti, voinko saada vähän kynsilakkaa päälle?
Useimmat äidit tarpeeksi ensisijaisesti tytöt ovat luultavasti kuulleet tämän kysymyksen useita kertoja.Vaikka ensimmäinen ajatus on luultavasti, että pieni meikki, kynsilakkaa tai feikki tatuointi voi olla melko harmiton, se on tärkeää tietää, että meikki, kynsilakkaa, hiusten väri ja lasten tatuoinnit s is ältävät yleensä paljon kemiaa.Ja monet ainesosat kauneustuotteiden, valitettavasti on useita, jotka ovat allergeeninen.

Allergia koko loppuelämäsi ajan

Kun iho-allergia tai kosketusallergia, kuten sitä kutsutaan, mitä enemmän altistat itsesi tai lapsesi allergeeniset aineet, mukaan lukien parfyymi, sitä suurempi riski kehittää allergia.Kun kosketusallergia on kehitetty, se on hyvin todennäköisesti jatkuva, kuten yleensä koko loppuelämän, koska allergia hyvin harvoin katoaa jälleen.

Kontaallergialle on ominaista muun muassa viivästynyt reaktio.Usein on niin, että keho reagoi vain useita päiviä myöhemmin allergeeninen aine, jonka kanssa se on ollut kosketuksissa.

 

Lapset ovat haavoittuvaisia.

Ei voi olla epäilystäkään siitä, että sekä lasten että aikuisten olisi vältettävä esimerkiksi haitallisia ja allergeenisia aineita ja kemikaaleja.Kauneus.Samalla on kuitenkin myös niin, että lapset ovat alttiimpia aineille kuin aikuiset, koska he kasvavat eivätkä ole vielä täysin kehittyneet.Haitallisella kemialla voi siis olla erittäin haitallinen vaikutus lapsiin, mukaan lukien epäily siitä, että hormonitoimintaa häiritsevät aineet voivat johtaa varhaismurrosikään, huonoon siittiöiden laatuun ja kivessyöpään.

Haitallinen kemia leluissa

Vaikka markkinoilla on monia kauneustuotteita ja leluluonnoksia, jotka on suunnattu suoraan lapsille ja nuorille, valitettavasti ei ole mitään takeita siitä, että tuotteissa ei ole haitallisia kemikaaleja.Itse asiassa monet lapsille suoraan tarkoitetut tuotteet sisältävät sekä hajuvesiä, allergeenisia aineita että muita haitallisia kemikaaleja.

 

Onko olemassa tuotteita lapsille, joilla ei ole haitallisia aineita?

Kyllä on. HAVORI Koska ainoa maailmassa on allergia sertifioitu kolme eri kauneuskisat lapsille.Voit saada Hiukset, kimalten tatuointi ja Naulan lajit Ja nämä lavasteet voidaan ostaa hyvällä omallatunnolla lapsillesi, kun he haluavat kokeilla ja pelata kauneushoitola kotona.

SisäänNulallergi.dkVoit ostaa ihoystävällisiä ja allergia-sertifioituja paketteja FabLabista.Kaikki seuraavien tuotteiden tuotteet:Nulallergi.dkon AllergyCertified sertified.Kun käytät tuotteita tämän sertifioinnin, olet taattu on pienin mahdollinen riski allergia, koska kaikki ainesosat on huolellisesti tutkittu toksikologit.Lisäksi nämä tuotteet eivät sisällä hormonitoimintaa häiritseviä aineita, tunnettuja syöpää aiheuttavia aineita tai hajuvesiä.

 

Allergisesti sertifioitu meikki sekä lapsille että aikuisille

Kaikki Zero Allergian tuotteet voidaan turvallisesti käyttää koko perheen.

Kun hieman suuremmat tytöt alkavat käyttää meikkiä, se on selkeä suositus, että me tarkastelemme täällä myös AllergyCertified tuotteita, juuri siksi, että vältetään haitallisia ainesosia, jotka valitettavasti ovat olemassa hyvin monissa tuotteissa.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter