Öljy koko kehoon äidistä rakkaudella – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Öljy koko kehoon äidistä rakkaudella

Äidit rakkaudella - Bath & Body Oil On monipuolinen tuote, jota tarvitset - olitpa äiti vai ei. Öljy tuotetaan 100% kasviöljyt, kun se on allergisoivia, joten jokainen voi käyttää sitä - lapset pitävät aikuiset.

Öljy Äidit rakkaudella Voidaan käyttää koko kehon - suihkussa kylpyammeessa kylvyn jälkeen - riippuen siitä, mitä haluat käyttää sitä. Öljy suojaa ja välittää ihoa lisäämällä kosteutta niin, että iho tulee pehmeäksi ja joustavaksi.

Voit käyttää sitä suihkussa voitelemalla kehoa öljyyn - mahdollisesti antaa sen istua hieman niin, että iholla on aikaa imeä se - sitten huuhtele se pois. Oletko onnekas, että sinulla on kylpyamme, voit edullisesti kaataa joitakin öljyä veteen. Täällä öljy todella saa aikaa työskennellä, jotta sinulla on herkullinen, pehmeä iho.

Voit myös käyttää sitä lisäämään kosteutta kehoon kylvyn jälkeen, sen sijaan, että käytät kehon voitoa. Öljy imeytyy suhteellisen nopeasti iholle, joten sinun ei pitäisi tuntea rasvaa kauan ennen kuin iho vain tuntuu pehmeältä.

Voit myös käyttää öljy hiuksiin - Jälleen kylvyssä tai sen ulkopuolella. Jos käytät öljyä kylvyssä, se lisää kosteutta hiuksiin ja helpottaa hiukset pesille myöhemmin. Täältä laitat öljyn kädet ja hieronta hiuksiin - on parasta olla hieromatta sitä päänahan, jos haluat välttää, että hiukset näyttävät öljyistä ulos - ja huuhtele se uudelleen vähän aikaa Teit hoitoajan kanssa.

Tarvitset hiukset ylimääräiseen kosteuteen, voit myös laittaa öljyn sekä märkä- että kuiville hiuksille kylvyn ulkopuolella. Märissä hiuksissa suodatetut hiukset ovat helpommin pesty ulos, kun kuivassa hiuksissa voi olla vauvan hiukset tai kuluneet piikkejä lisäämällä hieman paistaa hiuksiin.

Öljy on myös hyvä parranajoille, kun kaavin liukuu helpommin valitun alueen yli. Täällä voidella valittu alue - esimerkiksi jalat - öljyyn, se antaa istua hetken aikaa, joten iho muuttuu hieman pehmenneet, jonka jälkeen voit helposti ajella teitä.

Öljy auttaa tässä kaavin liukua helpommin iholla, mutta lisää jonkin verran kosteutta, mikä on aina hyvä, joten minimoida syntymistä punainen silmut.

Öljyä voidaan myös edullisesti käyttää hierontaan, jos tämä käytät yleensä öljyä. Täällä öljy lisää kosteutta iholle, samalla kun "massee" on helpompi liukua kädet kehon yli.

Äidit rakkaudella - Bath & Body Oil Siksi voi korvata monia kosteuttavia tuotteita, joita voit käyttää jo. Sitä voidaan käyttää monilla tavoilla riippuen siitä, mitä tarvitset tai haluat käyttää sitä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter