Miten päästä eroon ekseema ja kuiva iho Astion Pharma – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Miten päästä eroon ekseema ja kuiva iho Astion Pharma

Jos sinulla on ongelmia ärtynyt iho, olet kaukana ainoa. iho-ongelmat On jokapäiväistä monille, ja sillä voi olla suuri merkitys elämänlaatuun. Onneksi meillä on toivoa sinulle ja ihoa. Astion PHARMA. On tuotemerkki, joka on tehtävän taistella ekseema, kutina ja ärsytys.

Täältä saat viisaampi on suosittu tuotemerkki Astion Pharma, kuten miten tuotteet toimivat.

Astion Pharma vahvistaa luonnollinen suoja ihon

Tiesitkö, että tuotteet Astion Pharma ohueksi kilpi yli ärtynyttä ihoa? Jos ei, voidaan edullisesti lukea täältä. Tuotteet sisältävät tehoainetta dermadexin, joka on erityinen suojaava vaikutus. Tällä tavalla iho on säästynyt sivuvaikutuksia vastaan ​​ulkopuolelta. Kun käytät voiteet, ihon luonnollisen kosteuden on tasapainossa. Dermadexin on dokumentoitu vaikutus. Voiteet on testattu laaja olosuhteissa 400 potilasta jaettiin seitsemässä maassa.

Ekseema johtuu ihon luonnollinen este on murtunut. Kun ihon luonnollinen este on hajonnut, iho samalla alttiita bakteereille, jotka voivat aiheuttaa punoitusta ja kutinaa. Vuotava iho este on myös yhtä suuri kuin kuiva iho, ihon kosteus katoaa. Jos tulet ekseema, se on siis noin uudelleenrakentaminen ihon luonnollista este.

Edut tuotteet Astion Pharma:

  • suojaa ihoa bakteereilta
  • Kohtelee ekseema ja jälleenrakentaa ihon este
  • Säilyttää ihon luonnollisen kosteuden, jotta iho ei kuivu.

On olemassa suuri määrä erilaisia ​​tuotesarja perustuu dermadexin. Hoitoon ekseema, esimerkiksi Astion Iho Cure, Astion Käsi Cure ja Astion Face Cure.

Astion Pharma voidaan käyttää sekä lapsille että aikuisille

Jos sinulla on lapsia, voit todennäköisesti tunnistaa, että ekseema ainakin ollenkaan ei ole mukavaa. esimerkki On yhteensä 28% exemienic ongelmia nukkuva yöllä Koska niiden ekseema. Koska vanhempi voi säästää lapsianne kutiseva exemine tuotteilla Astion Pharma. Tuotteita voidaan käyttää aikuiset ja lapset alas 0 vuotta. Kuitenkin Astion Pharma Iho Cure, kasvot Cure ja Hand Cure voidaan käyttää vain aikuiset ja lapset yli 2 vuotta.

Jos et ole varma siitä, onko sinun tai lapsi voi sietää kermaa tai ei, voit aina kokeilla kerma pienellä alueella ensimmäistä kertaa. Jos et koe vastaus ihoon 24 tunnin kuluessa, voit käyttää tuotetta huoletta.

Olitpa lapsi tai aikuinen, se on hyvä täydentää hoitoon ekseema muiden huolehtiva tuotteita. Astion Pharma on laaja valikoima hoitotuotteita, jotka ovat puhdasta hemmottelua iholle. Esimerkiksi voiteet ovat rasvaprosentti on enintään 70, mikä tekee niistä itsestään selvä valinta vastaan ​​ekseema ja kuiva iho.

Kun kerma on korkea rasvaprosentti, se on ennaltaehkäisevä ekseema, koska se ehkäisee ihon kuivumista. Siksi voit edullisesti käyttää huolehtiva kerma aamulla ja illalla - varsinkin kun ihottuma on purkaus.

Nollassa allergia, me ainoastaan ​​neuvotella tuotteita, joissa vain paras on kyllin hyvää. Siksi voit tietysti hemmotella itseäsi ja ihoa tuotteita Astion PHARMA. meidän kanssamme.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter