Sandstone - Allergian ystävällinen meikki korkealaatuista – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Sandstone - Allergian ystävällinen meikki korkealaatuista

Sandstone on tanskalainen perheyritys, joka aloitti vuonna 2015. Perustaja Jesper on kolmen tytön isä, joka aloitti näkemyksensä kosmetiikkasarjan tekemisestä ilman allergeenisia aineita. Kun hänen tyttärensä alkoivat käyttää meikkiä, hän tuli yhä huolestuneemmaksi siitä, että he kehittävät meikin allergioita.

Siksi hänen tavoitteensa oli kehittää täydellinen meikkisarja ilman hajuvettä ja haitallisia allergeeneja. Lisäksi laatu, herkullinen suunnittelu ja kohtuulliset hinnat olivat korkeat luettelossa, sitten Sandstone Oli kehitettävä - ja he ovat ehdottomasti saavuttaneet tavoitteen.

Sandstone Pidä täydellinen meikkisarja Herkullisia tuotteita kasvoille, silmille, huulille ja kulmakarvoille - kaikki korkealaatuisia ja ilman haitallisia allergeeneja. Sandstone on siis kenelle tahansa henkilölle, joka ei tee vaarantaa laatua etsiessään allergiaystävällisiä tuotteita - eivätkä rikko kukkaroa saadakseen molemmat arvot täyttämään.

Tuotteet Sandstone siksi tuotetaan korkealaatuisimmassa laadussa herkullisilla kermaisilla konsistensseilla, syvän värillisen pigmentaation ja pitkän säilyvyysajan. Voit olla täysin tyytyväinen meikin ainesosiin, ja ne tuntevat kevyet ja ilmavana ihollasi.

Heille on ollut tärkeää laatia laaja tuotevalikoima, jotta jokaisella on mahdollisuus saada totaalinen meikkisarja, joka ei sisällä haitallisia aineita. Ja se on sanottava, että se on onnistunut lisää tuotteita ihollesi, silmillesi, juoksemiselle ja kulmakarvoille.

Kanssa zeroallergy.fi Neuvottelemme vähän jokaisesta laajasta kokoelmasta Sandstone. Meillä on erilaiset alukkeet koko kasvoille ja silmille.

Meillä on kaikki perusmeikkillesi; foundation, peitevoide, puristettu mineraali foundation Ja mineraalijauhe.

Meillä on erilaiset pronssit ja jopa ääriviivapaletti. Silmiisi meillä on ripsiväri ja erilaiset luomivärit - jotkut, joita voit käyttää myös poskipunaksi poskissasi.

Lisäksi meillä on tietysti kulmakarvoillesi ja huulilasille kulmakarvoja, jotta huulillasi on vähän väriä. Kaikki tuotteet SandstoneKun neuvottelemme nolla -allergiassa, allergycertified, niin varmistetaan, että ne eivät sisällä minkäänlaista haitallisia kemikaaleja.

Jos et ole vielä vakuuttunut, voit saada enemmän rasvaa tosiasioita Sandstone tässä:

  • Sandstone on eläinkokeiden vastaisia ​​ja tukevat Animaa, joka on tanskalainen organisaatio eläinkokeita vastaan.
  • Kaikki heidän tuotteensa on valmistettu ihoystävällisistä säilöntäaineista ja sisältävät vain korkealaatuisimpia raaka -aineita.
  • Lähes kaikki heidän tuotteet ovat vegaanisia, joten ne eivät sisällä eläimistä tulevia ainesosia - voit lukea yksittäisistä tuotteista, jotka ovat vegaanisia.
  • Yksikään niiden tuotteista ei sisällä eteerisiä öljyjä.
  • Sandstone Haluavat vain ihoystävällisiä tuotteita siten, että ne tekevät tiivistä yhteistyötä allergian kanssa, joka on sertifioitu tämän varmistamiseksi - kaikki Sandstone Zero -allergiatuotteet ovat allergiansertifioituja.
  • Kaikki niiden tuotteet ovat hajuvedet - niiden huulituotteet sisältävät luonnollista vaniljauutetta.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter