Sanoa ei allergia hypoallergeeni- kasvovoide – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Sanoa ei allergia hypoallergeeni- kasvovoide

Kun käytämme voiteita haitallisten kemikaalien immuunijärjestelmä yrittää karkottaa ne elimistöstä, ja tämä prosessi voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Vaikka voiteet eivät koskaan voi olla 100% allergiselle koska se on erilainen, mitä kehomme reagoi, tämä vähentää merkittävästi allergisten reaktioiden riskiä ostamalla voiteita ilman haitallisia kemikaaleja. Alla olemme koonneet joitakin parhaita allergiselle kasvot voiteet markkinoilla, kaikki AllergyCertified, niin saat käsityksen siitä, miten hypoallergeenisella kerma voi tehdä ero sinulle.


Mitä se tarkoittaa, että tuote on AllergyCertified?

Tuotteita, jotka ovat AllergyCertified on sekä iho- ja allergikoille, jotka eivät sisällä hajusteita tai hormonaalisten haitta.


IVY AIA kasvovoide kanssa esiasteen B5

Tämä kerma IVY AIA, mikä on 100% vegaani, on uskomattoman suosittu hypoallergenic kasvovoide, johtuen sekä sen suojaavaa ja kosteuttavaa ominaisuuksien lisäksi sen edullisen hinnan.


Kasvot kerma sisältää provitamiini B5, joka muuttuu B5-vitamiinia ihossa, kuten rauhoittava ja rauhoittava ihon ja tarjoaa runsaasti intensiivistä kosteutta. Tämä voide voi käyttää kuka tahansa normaali tai sekaiho, ja yksinkertaisesti soveltaa kasvot aamulla ja illalla. Voide johdonmukaisuus on silkkisen pehmeä ja nopeasti toimitetaan ihoa, niin että voit välttää epämiellyttäviä tahmea tunne kasvoissa, kuten jotkut voiteet jättää usein yksi. Kun tämä kerma on niin paljon etuja, joten se voi olla vaikea uskoa, että se on vain 59 kruunua - mutta se tekee sen kaiken, ja voit löytää oikea tässä


Ecooking päivävoide

Tämä kaunis päivä kerma Ecooking sopii niille, jotka haluavat kerma anti-aging ominaisuuksia.

Tämä päivä kerma on vegaani ja estää käyttämällä ainesosa Hyadisine, joka tasoittaa ihon ikääntymisen merkkejä ja juonteita, ja niin se samanaikaisesti antaa voimakkaan kosteuden ja hoito. Voide sisältää myös Trylagen, joka myös auttaa antamaan iholle nuorekkaan täyteläisyyttä. Voide on erittäin herkullinen sinänsä, mutta bonuksena tulee hienoimmista lasipurkkiin että voit käyttää uudelleen Säilytys kun olet käyttänyt kaikki kerma - Super huomaavainen! Löydät sen tässä.


Iho Uskomukset Beautifying kasvovoide Day & Night

Tämä vaaliminen ja ravitseva päivä ja yö kerman Ihon uskomukset ovat tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja jättää ihon säteilevä.

Kerma sisältää hyaluronihappoa, jotka menevät ihon ja palauttaa luonnollisen kosteuden tasapaino, kun taas ihon pehmeämmän ulkonäkö. Lisäksi kerma myös E-vitamiinia, joka suojaa auringon haitallisilta säteiltä sekä sheavoi korotusten solujen uusiutumista ihon. Tämä voide lähtee kaikki ihon tuoreita, pehmeitä ja liottaa - no, oikeastaan ​​loistava - antaa sinulle terve ja kaunis katsoa. Tämä päivä ja yö kerma on erittäin hyvä hinta, ja korostaa, että tämä voide todella kaikki. Voiteen Skin uskomukset voivat löytää tässä.


Derma Eco Nainen 24H kasvovoide normaalille iholle

Tämä kerma Derma, joka on älykäs pumppu käy uskomattoman helppo annostella kerma, säilyttää ihon kimmoisuutta ja siten ihosi nuorekkaana.

Kasvovoide, joka on tarkoitettu normaalille iholle on täynnä kaiken ihosi tarpeita, kuten aloe veraa, E-vitamiinia ja öljyjä, jotka tarjoavat hoitoa ja suojaamaan ihoa ympäri vuorokauden. Derma Eco Nainen 24H kasvovoide on suositellut kuluttajaneuvosto Ajattele kemian ja Astma Allergia Pohjoismaissa on sen lisäksi, että AllergyCertified sekä ECOCERT ja joutsen. Ikään kuin tämä ei riitä, pakkauksesta on 100% kierrätettävä, sinulle jää vielä parempi omatunto voi heittää kerma koriin. Löydät kerma tässä


Niilin maaperän kuiva iho

Tämä kasvovoide Niilin Maa on uskomattoman kosteuttava ja erityisen sopiva niille, jotka on kuiva iho.

Oletko kyllästynyt kuivasta ja tiukasta ihosta kasvoissa, sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla sinua tällä kermalla, joka on ylimääräinen ravitseva ja kosteuttava. Aamulle ja illalla käytettävä kerma tulee todella iholle pelastamiseksi, koska se on täytetty hyvien B-vitamiinien, antioksidanttien ja hyaluronihapon kanssa, mikä takaa ihosi. Lisäksi se sisältää myös runsaasti öljyjä ja shea ja manganus voita, joka jättää ihosi pehmeän ja herkullisen. Oletko selvää tehdä jotain hyvää ihoa varten, joten löydät kasvot tässä.






Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter