Vapauta kävelyvuodesta sisäosilla, kun Charlotte on aktiivinen – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Vapauta kävelyvuodesta sisäosilla, kun Charlotte on aktiivinen

Hiero reidesi toisiaan vastaan? Ei ole ongelma Huolehdi Spray Active from Charlotte!

Charlotten aktiivinen spray on allergiaJoten sinun ei pitäisi olla hermostunut saada allergisia reaktioita käytettäessä. Siksi tuote ei sisällä hajuvettä, joten et haistaa kuin hajuvettä osastolla, jos käytät tuotetta useita paikkoja kehossa.

Monet naiset ovat nimenomaan kesällä ongelmia punoitus tai haavat reiden välissä, koska sisäosat hierovat toisiaan vastaan.
Carlotte on aktiivinen, jos et ole löytänyt keinoa välttää tätä vielä. Ainoa asia, jota sinun tarvitsee tehdä, on ruiskuta se sisätiloihin, tahra se vähän ja sitten anna sen kuivua. Tuote muodostuu ohueksi ihoksi sisäosilla niin, että koira ei ärsytä kitka tietäen, että reidet hierovat toisiaan vastaan. Siksi voit juosta pukeutua, hame, lyhyt shortsit tai muut, ilman, että käytät pyöräilytyksiä tai vastaavia henkilökohtaisesti.

Hoito spray voidaan käyttää myös koulutukseen.
Koulutuksen aikana kehon eri osien välillä on usein kitkaa, mikä laukaisee punaisuuden tai pahimmassa tapauksessa haavaumat. Käytä suihkua altistuneissa alueissa, kuten reisien, nännien, rintaliivit tai käsivarsien alla. Tämä asettaa jälleen ohut ihon iholle, joka lievittää punoitusta kitkalla.

Huolehdi Spray Active from Charlotte Siksi on todella hyvä tuote, jos haluat käyttää tai haluat vain päästä eroon pyöräily shortsit kesällä. Ei ole vaaraa allergisille reaktioille tämän tuotteen kanssa, joten se vain suihkuttaa tuote valituilla alueilla, joten välttää punoitusta.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter