Terve iho Coronan aikaan - 7 vinkkiä! – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Terve iho Coronan aikaan - 7 vinkkiä!

Koronavirus on muuttanut tapojamme siinä määrin. Pesemme jatkuvasti käsiämme ja usein tuotteilla, joiden sisältöä emme tiedä. Pesemme kätemme kaikkialla, usein saippuilla, joita emme edes käyttäisi kotona.

Tässä on 7 hyvää vinkkiä Nulallergin lääkäriltä Kaspar Nielseniltä pitämään ihosi terveenä usein käsien pesemisen ja käsien alkoholin aikana.

  1. Muista käyttää sankaria allergiaton saippua runsaasti kosteuttavia aineita. Tuo pieni pullo käsisaippuaa ja käsivoide. Aivan kuten voit tehdä sen hankaamalla alkoholia.

  2. Käytä käsienpesuun haaleaa vettä. Erittäin kuuma vesi kuivaa ihon ja poistaa luonnolliset suojaöljyt, eikä erittäin kuuma vesi ole tehokkaampaa. Ole lempeä pesemällä, jotta et vahingoita ihoa edelleen.

  3. Kuivaa kätesi huolellisesti, mutta varovasti. Voit harkita niiden taputtamista ja tuulettamista kuivaksi aina kun mahdollista. Muista, että märät kädet ovat magneetin lialle ja bakteereille. Paperiset lautasliinat ovat hyviä, mutta niin ovat myös pyyhkeet, kunhan muistat vaihtaa ne niin, että ne ovat puhtaita ja kuivia.

  4. Käytä hyvää allergiaton kosteusvoide jokaisen pesun jälkeen. Tee siitä tapana. Voit käyttää voidetta voiteen sijaan. Kosteusemulsio sisältää paljon vettä, ja tämä voi todella johtaa veden uuttoon ihosta. Hyvä kosteusvoide saa ihosi palauttamaan suojaavan toimintansa nopeammin.

  5. Käytä vapaasti käsineitä, jos se on kylmä. Käsineet suojaavat ihoa kuivumiselta säältä ja tuulelta, ja ne myös pitävät kosteutta ja pidentävät käsivoiteen vaikutusta.

  6. Vaihda käsien hygieniaa. Vaihda veden ja saippuan käytön ja alkoholin hieronnan välillä. Se voi olla todella hyvä ratkaisu, mutta varmista, että valitset myös käsienpuhdistusaineen ilman allergeeneja.

  7. Muista myös muu iho. Käsiin on nyt kiinnitetty paljon huomiota, mutta myös muu keho tarvitsee terveellisen ihoesteen. Joten ole hyvä itsellesi ja käytä hyviä allergiatuotteita.

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter