Herrels ovat yksi Tanskan kestävimmistä tuotemerkeistä – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Herrels ovat yksi Tanskan kestävimmistä tuotemerkeistä

Herrelam Beauty Products

Tuotteet Urama.Kun löydät täältä sivulta, kaikki eivät ole hajuvesi sarjasta. Ei hajuvesi sarja on hajuvesivapaa tuotevalikoima, joka koostuu tuotteista, jotka sisältävät kosteuttavia aloe veraa ja glyserolia. Tämän sarjan tuotteet ovat allergia sertifioituja ja orgaanisesti sertifioituja, ja ne ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat välttää hajusteita kauneuden tuotteissaan tai joilla on hajuvesi. Voit napsauttaa näitä tuotteita kotiin erittäin hyvän omatuntoisen kanssa, sillä tuotteiden pakkaus valmistetaan ympäristöön.

Sarjalla löydät jotain erityistä, tuotteita, jotka on suunniteltu vauvoille, kuten urteber ei hajuvettä vauva - All-yli Wash, ei hajuvettä vauva - sinkkivoide eikä hajuvettä vauvaa - Bodylotion. Kaikki tuotteet ovat lempeä lapsesi herkälle iholle, ja sitten et välitä hajuvedestä tai haitallisista aineista.

Urtekram on yksi Tanskan kestävimmistä tuotemerkeistä, ja niiden kauneudenhoitotuotteet, jotka kuuluvat brändin Urbard-kauneuteen, ovat luonnollisia ja merkitty Vegan Associationin ja EcoCertin orgaanisen orgaanisen sertifioinnin mukaisesti. Herrelsillä on useita erilaisia ​​kauneudenhoitotuotteita, ja jotkut näistä ovat myös allergiaa sertifioituja ja ovat reilun kaupan merkinnät. Herrels Beauty Products koostuu molemmista tuotteista hiusten ja tuotteiden iholle, ja ne sisältävät luonnollisia ainesosia, kuten Aloe Vera, Sheamor ja Jojoba-öljy.

Yleisistä tuotteista ei hajuvesi-sarjassa löydät sekä erilaisia ​​hiustenhoitotuotteita, kuten shampoo ja hoitoaine sekä kehon hoitotuotteet, kuten Vartalovoide, Deodorantit ja käsinvoide. Joten löydät joitain perustuotteita, joiden pitäisi olla osa ihoa ja hiustenhoito rutiinia. Näin voit helposti korvata monet hajuvettä sisältävistä kauneudenhoitotuotteista, joita käytät lähes päivittäin, tuoteryhmissä olevista tuotteista, jotka eivät sisällä hajuvettä tai haitallisia aineita. Se on hienoa sinulle että lapsellesi.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter