Vaikuttavat aineosat Ivy Aïa Kasvonaamarit – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

Vaikuttavat aineosat Ivy Aïa Kasvonaamarit

Niasiinamidi on B3 -vitamiini. Kerma niasiinamidilla toimii ihon luonnollisen kosteuden kanssa. Niasiinamidi vähentää suuria huokosia, tasoittaa ihon sävyä, kiristää ihoa, pehmentää hienoja viivoja ja ryppyjä, vahvistaa ihon pintaa ja taistelee tylsää, surullista ja harmaata ihoa.
Allergia -ystävällinen kerma Niasiinamidilla, hyvin pimplesia, talinpunaisia, mustapäitä ja saastaista ihoa vastaan.
Antioksidantit ovat aineita, jotka varmistavat, että vapaita radikaaleja ei löydy kehon liiallisista määristä. Antioksidantit voivat sisältää: Auta ihon kirkkauttamisessa, mukaan lukien arvet ja pigmentin muutokset. Lisäksi se voi rauhoittaa ärsytyksiä, vähentää tulehdusta, lisätä kollageenia ja poistaa/vähentää hienoja viivoja.

C -vitamiini kasvonaamio
C -vitamiini on yksi suosituimmista ihonhoidon vitamiineista. Se on ensisijaisesti voimakas antioksidantti, joka vahvistaa ihoa ja korostaa hienoja viivoja ja pigmenttimuutoksia. Vitamiini stimuloi kollageenin muodostumista ja lisää solujen uusimista.
Sea Buckphorn Oil tulee merialueesta, joka on vaaleankeltainen tai appelsiinirunkainen kivihedelmä. Öljyn koostumus tekee siitä uudistamisen, paranemisen ja kosteuden menetyksen estämisen.
Sea Buckphorn Oil sisältää runsaasti antioksidantteja, ja A-, C- ja E -vitamiinin korkean pitoisuuden vuoksi Sea Buckthorn Oil on supertähti taistella ikääntyviä merkkejä, kuten ryppyjä ja joustavuuden menetystä edistämällä kollageenin tuotantoa tasoittamalla ihoa.
Herkkä ihon kasvonaamio
Aloe Vera auttaa pitämään ihomme terveenä. Aloe Veraa käytetään usein ärtyneen ja herkän ihon yhteydessä ja se on myös melko tehokas rasvaista ihoa vastaan. Samoin aloe vera voi hyötyä kuivasta ja punaisesta ihosta juuri siksi, että aloe veralla on jäähdytysominaisuudet ja se on anti -inflammatorinen.
Allantoin on hyödyllinen kaikille ihotyypeille, rasvaisesta ja epäpuhtaasta ihosta, kuivaan ja herkään ihoon.
Allantoin auttaa poistamaan kuolleet ihosolut. Se on keratolyyttinen aine, mikä tarkoittaa, että se voi pehmentää ja erottaa ihon kovan kerroksen samalla, kun se ei tartu huokosiin.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter