3 parasta talvivinkkiä ihollesi – Nulallergi.dk
Ohita ja siirry sisältöön

Henkilökohtainen palvelu

Toimitus alkaen 10 euroa

Asiakaspalvelu

3 parasta talvivinkkiä ihollesi

Täs s ä on kolmanneksi paras neuvo siitä, miten pitää hyvää huolta ihosta talven aikana.

1. Mieti, miten kohtelet ihoasi päivittäin. Se on hyvä.Vältä pesemästä ihoa rasvanpoistosaippualla ja älä pese liian usein kuumalla vedellä.Ole varovainen myös pitkien kuumien kylpyjen kanssa.Harkitse kylmää tai haaleaa vettä käsipesuun, mietoa saippuaa, ja joskus käyttää käsialkoholia saippuan sijaan, se on lievempi ja ihoa parempi.

2. Varmista, että pidät yllä ihon luonnollista kosteutta.Ihosi tarvitsee kosteutta muodostaakseen vahvan esteen ulkoisille vaikutuksille.Sen vuoksi iholle olisi annettava rasva- ja vesisidossuojan kerros, jotta luonnollinen kosteus säilyy.Siksi, käytä hyvää allergiasta vapaata kosteusvoidetta joka päivä.Näin ehkäiset ekseema ja dehydraatio, usein voit jopa hoitaa lievä ekseema tällä tavalla.

3. Vältä allergeenisia kemikaaleja.On tärkeää, että tiedät, mitä se on, että laitat kehosi ja kätesi ja kasvosi.Luonnollinen, vegaaninen tai orgaaninen pitoisuus ei tarkoita, että tuotteet eivät voi aiheuttaa allergioita.Itse asiassa valtaosa allergeenit ovat täysin luonnollisia asioita, kuten kukkia, kasveja ja muita luonnollisia uutteita.Siksi, ole kriittinen ja varmista, että hoitotuotteet täyttävät tiukin allergia sertifiointi.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

3-5 päivän toimitus

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Toimitus alkaen 10 euroa

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

30 päivän palautusoikeus

på dine allergivenlige produkter